Poradna Sony Ericsson Xperia Mini

Autor: | Vloženo: 18.10.2011 000 19:54 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia Mini

Aplikace, Screenshield, příslušenství

Dobrý den,
uvažuji o koupi tohoto smartphonu, ale mám pár doplňujících otázek, jaké aplikace se do něj asi nejvíce hodí slyšel jsem že nemá třeba základní stopky atd. prosím nějaký seznam těch nejhlavnějších.
A dále na internetu jsem narazil na tzv. Screenshield http://www.aaanavigace.cz... mi o obchod, ale o výrobek), má s tímto produktem někdo zkušenosti, podle specifikace má zabránit škrábancům, ale poskytne telefonu i větší odolnost např. při pádech atd. ?
A do třetice jaké příslušenství(kromě sluchátek) by bylo dobré k telefonu dokoupit, na stránkách sony ericssonu jsem viděl hezkou dok. stanici a proto o ní uvažuju, má to cenu kupovat?
Děkuji a doufám že se vám bude chtít číst.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. října 2011

    Tak napadají mě jedině stopky, časovač nějaké poznámky plus správce souborů. Screenshield je parádní věc i když u tohoto telefonu celkem zbytečná (má minerální sklo a v balení je kvalitní folie přímo). Snad jen koupit ten na celé tělo aby se ti nepoškrábal. Příslušenství záleží na tobě, já sem si doukoupil 2 zadní kryty a kvalitní sluchátka sony, o té dokovací stanici uvažuju taky.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Tomáš Maxa

      18. října 2011 - Tomáš Maxa

      čau, ještě bych se chtěl zeptat jse pravda že se kazí senzorové tlačítko?
      Prý to přiznal i sám SE a mnoho lidí s tím má problémy. Prý to je na reklamaci a to by kazilo dojem s celého mobilu....
      Děkkuji.


    • Anonymní uživatel

      18. října 2011 - Anonymní uživatel

      Nevím o tom ale je to možné. Já sám pracuju v obchodě s MT a senzory se kazí ale hlavně u samsungu. U Sony ericssonu s tím žádná potíž nebyla


    • Tomáš Maxa

      18. října 2011 - Tomáš Maxa

      Takže se nemusím bát a mám jít do koupě telefonu, asi nemá cenu čekat že?
      Děkuji za pomoc už i v předešlých dotazech.
      PS:Jak je na tom xperie s 3D hrama?


    • Anonymní uživatel

      18. října 2011 - Anonymní uživatel

      3D hry zvládá bez problému. Ono asi počkat budeš muset všude jsou vypradaný stejně, ještě k tomu problému se senzorama tam to může být třeba jen zdání protože mezi tím co se prodá 10 samsungů Gio a z toho má jeden vadu tak xperií se prodá 40 takže je tam o hodně větší pravděpodobnost nějaké vady.. Takže při takovém množství se to prostě zdá že je toho víc. A můžu se zeptat taky na něco? Kde si našel že to sony oficiálně potvrdilo, ty problémy se senzor. tlačítkama?


    • Tomáš Maxa

      18. října 2011 - Tomáš Maxa

      http://androidforum.cz...
      A k tomu vyprodání. u nás jsme menší město 30 tisíc obyvatel je v prodejnách(asi ve 2 co sem se ptal) mají, v jedné ihned, v druhé na objednávku že druhý den tam telefon bude, takže toho bych se nebál.
      Tak děkuji za pomoc moc jsi mi pomohl v nejbližších dnech ho jdu koupit.


    • Anonymní uživatel

      18. října 2011 - Anonymní uživatel

      Jo děkuji, já ji mám skoro 2 měsíce a i když ji mám úplně z první várky tak žádné problémy nemám a jak říkám ani sem si žádného problému nevšiml u prodávaných kusů už to asi vyřešili u SE. Nebo jak říkám při takovém množství ta kazivost byla asi zavádějící, tuto problematiku dost sleduju a za celou dobu sem si všiml na fórech dvou lidí co s tím měli problém mimo to se to řešilo i tady a to tu řešili ti samí lidé co na oněch fórech :)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.