Poradna Sony Ericsson U8i Vivaz Pro

Autor: | Vloženo: 28.12.2011 000 18:39 | Témata: Poradna Sony Ericsson U8i Vivaz Pro

Budík, Kontakty, Stav telefonu

Dobrý den, mám najednou hned několik otázek. První: když nastavím budí, potom mobil vypnu, zapne se mobil aby mě budík vzbudil? Druhá: Je nějak možné přenést do tohoto telefonu kontakty z mého starého W910i? Vždy, když se o to pokusím s PC Companion, mi napíše, že Vivaz nepodporuje import kontaktů. Třetí a poslední: Je nějak možné zjistit kolik % baterky mi zbývá a kolik paměti? U W910 stačilo pouze kliknout na postranní tlačítko. Děkuji za odpověď :)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    28. prosince 2011

    Dobrý den. První otázku můžete zjistit lehce sám. Nastavte si budík na pár min dopředu, vypněte telefon a čekejte. Ale mělo by to fungovat. Zadruhé. Nejjednodušší způsob je přenést kontakty na SIM a ty pak zkopírovat do telefonu. Ale nevím proč vám PC mompanion nefunguje. Já kontakty přenášel úplně v pohodě. Poslední odpověď zní ne. Nejde zjistit procenta baterie poku d nemáte aplikaci. A paměť myslíte jako telefon a paměťovou kartu? To ano. Stačí otevřít správce souborů a tam je napsáno přesně kolik zbívá paměti v telefonu a na kartě (paměťovce). A dokonce pokud si otevřete ve správci souborů možnosti, je tam přesně vypsáno kolik paměti co zabírá. Pokud máte ještě otázku, ptejte se :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Patricie

      28. prosince 2011 - Patricie

      Super, děkuji za odpovědi a ještě se tedy zeptám. Nejdřív k tý SIMce - jasně, že jsem to zkoušela, na W910 jsem kontakty zkopírovala na SIM, zkontrolovala jestli tam jsou, přendala SIM do Vivazu a ve Vivazu se nezobrazí vůbec, jenom číslo mojí SIM karty. A zkoušela jsem si to posílat i přes bluetooth, sice po jednom, ale byla jsem ochotná to zkusit, ale když mi začal místo Á psát čtvereček, nevydržela jsem to a začala hledat další způsoby. Povedlo se mi tedy vytvořit v nějakém programu .xml soubor se všemi kontakty, který jsem poté dala do Vivazu. Je zajímavé, že já je mezi kontakty nemám, ale jakmile mi přijde SMS od mně známého čísla, jméno se zobrazí, i když poněkud zvláštně, ale v kontaktech nejsou. Pryč od kontaktů: jde nějak nastavit, aby se "domácí" obrazovka převracela, jako se převrací třeba nabídka nebo aplikace? A aby toho nebylo málo: když nastavím zamykání telefonu celkově (na kód), šlo by nastavit, aby se ten kód spustil už při zamknutí kláves? Děkuju :)


    • Anonymní uživatel

      31. prosince 2011 - Anonymní uživatel

      To že se vám zobrazí příjemce je způsobeno tim že kontakty zobrazovány v adresáři jsou předdefinovány na telefon. Musíte si nastavit aby se obrazovali kontakty na SIM (nebo naopak). Domácí obrazovku lze převracet ale to by jste se musela hrabat v softwaru a to nedoporučuji pro nikoho nezkušeného. Pokud máte nějaké zkušenosti na internetu najdete spoustu návodů jak na to. Jinak domácí obrazovku nejde převracet. Zamykání kláves myslím nejde. Nejsem si jist. Opět musíte použít nějakou aplikaci. Ale vím že v telefonu de zaheslovat všechno ostatní. Zprávy, paměťová karta, takže pokud si kódy nastavíte tímto způsobem tak se vám do telefonu na nic důležitého nikdo nedostane.


    • Pavlína

      3. ledna 2012 - Pavlína

      Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak můžu zaheslovat zprávy atd.? Jsou v mobilu nějaké hry? Žádné nemůžu najít. Děkuji


    • Anonymní uživatel

      3. ledna 2012 - Anonymní uživatel

      Dobrý den. U zpráv sem se spletl, jelikož já na to používám aplikaci (síla zviku :) ) V mobilu je jedna hra a to nějaká auta. Tedypokud jste nesmazala na pamě´tové kartě jednu důležitou složku. Pak tak nejsou žádné hry :)


    • Pavlína

      3. ledna 2012 - Pavlína

      A můžu se zeptat, co je to za aplikaci?


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.