Poradna Samsung S5560i Marvel

Autor: | Vloženo: 09.08.2011 000 23:19 | Témata: Poradna Samsung S5560i Marvel

Problémy s mobilem

Dobrý den, pořídila jsem si s5560i pink. Už ho mám asi 4 měsíce a jsem z něj nešťastná a tak ho skoro nepoužívám. Má úplně jiné widgety a na jiném místě než všechny ostatní co jsem na netu našla. Nejdou nainstalova widgety, chtěla jsem si dát do widgetů třeba ty kulaté hodiny, přehrávač hudby atd. ale bohužel to nejde.
Nainstalovala jsem si jako první program kies protože to bylo přímo na stránkách samsungu. Telefon napojit na počítač šel ale byly problémy v přenosu fotek a videí, občas se to kouslo, tak jsem program kies odinstalovala z pocítače a naistalovala program New pc studio také stáhnuté ze stránek samsungu. Ale když připojím mobil a chci tam něco měnit jako například ty miniaplikace widgety, tak mi to prostě nejde, hlásí mi to že nemám připojený registrovaný mobil. Přitom ostatní jako třeba fotky, hudba atd, to mi přesunovat jde z mobilu do počítače a zpět. Je tam i ikonka gt-s5560i tak nechápu proč mi to nejde.
Mívala jsem sony ericssona k800i a musím říct, že uměl 100x víc věcí než tohle.
Obracela jsem se i na podporu samsungu ale tam mi pořád jen píšou že mám zkusit program odinstalovat a znova nainstalovat ten new pc studio. Ale to jsem zkusila už asi 5x a pořád je to na stejném zamrzlém bodě.

Chtěla bych aby ten telefon měl jiné widgety nalevo jako to mají ty ostatní a ne dole jako to mám já. Dívala jsem se na aktualizaci firmwaru ale mám tu nejnovější verzi - nebo aspon mi to hlásil program kies.

prosííííííííííííííííííííííííííííííím poradíte mi co s tím mám dělat? telefon se mi líbí ale jsem už zoufalá, přeci to musí nějak jít, ne?

budu mooooooooooooc vděčná za nějakou radu. Myslíte že je tohle na reklamaci?

ani mi nejde zoom pri nejvyšším rozlišení 5mpix, ale při nižším 3.2 už to jde.

Díky předem
Markéta

  • Veronika

    Veronika

    10. srpna 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Widgety jsem normálně stáhla z ulozto.cz a přes varování mobilu (nedůvěryhodný vydavatel...) nainstalovala.
    Ale dole je mám taky (to mi nevadí)

    Ke stahování z PC do mobilu:
    Mně se osvědčil tenhle postup: Menu → Nastavení → Konektivita → Nástroje USB → Velkokapacitní paměť. Pak mobil prostě připojím k PC. V "tento počítač" pod "zařízení s vyměnitelným úložištěm" mám ikonku "memory card (F)" a to je ono. Bohužel tak stahuju jenom na paměťovku, do mobilu nestáhnu nic.

    Zoom při 5mpix jít ani nemá... já to nevěděla, tak jsem ho zbytečně poslala na reklamaci - týden bez mobilu :(

    Snad jsem pomohla...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Markéta

      10. srpna 2011 - Markéta

      Verunko moc Vám děkuju, vyzkouším to.


    • Markéta

      10. srpna 2011 - Markéta

      PRosím ještě se zeptám. Ty widgety jste stáhla jak? zkoušela jsem to a stáhla to do mobilu ale dál nevím jak postupovat, nikde v nabídkách není možnost jak to kam uložit, nebo to jde nějak uložit přímo jak widget?
      Na ulozto jsem těch widgetů moc nenašla. Jak na ně prosím?

      Taky by mě zajímalo když jsem si stáhla něco v raru, a rozbalím to a dám do mobilu tak je to tam prostě jen jako nějaká složka se spoustou souborů ale opět to nikde nenabízí možnost to naistalovat, nebo tak něco.
      Jinak moc děkuju za radu s tím připojením to mě opravdu nenapadlo že to musím takhle ručně vše nastavit u ostatních mobilů mi to zatím vždy všechno fungovalo automaticky.

      Markéta


    • Veronika

      10. srpna 2011 - Veronika

      Widgety jsem stáhla, v PC rozbalila, v seznamu v mobilu jsem ťukla na každý zvlášť a otevřela se mi instalační tabulka. Tam jsem všechno potvrdila a pak jsem je našla v té nabídce widgetů jakoby na tapetě mobilu. Bohužel, když se nainstalují, nejsou na paměťové kartě, ale přímo v telefonu a ten má sám o sobě docela malou paměť, takže ty zbytečné pak raději vymažte.
      Stejný postup je při instalování her, aplikací apod.

      Jinak to připojení mi taky někdo poradil tady :-)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.