Poradna Samsung i9100 Galaxy S II

Autor: | Vloženo: 18.05.2012 000 16:46 | Témata: Poradna Samsung i9100 Galaxy S II

Samsung Galaxy S II (i9100G) / TI CPU / PowerVR SGX540

Je tento typ vykonější nez původní verze?

  • 19. května 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    nejedná se úplně o původní a novou verzi. Verze "G" je pouze verze s jiným procesorem. Samsung Galaxy SII bude za čas nahrazen novinkou, která přijde na trh pod názvem Samsung Galaxy SIII, což bude skutečný nástupce tohoto modelu.
    Doporučení k nákupu verze i9100G se různí. V podstatě se dá říct, že Samsung samotný o verzi "G" tvrdí, že by mělo jít o lepší zařízení. Zkušenosti uživatelů jsou však většinou spíše opačné. Verze "G" se liší procesorem, je totiž osazena procesorem OMAP 4430 namísto procesoru Exynos 4210.
    Co se týče softwareové podpory, více je podporován Exynos 4210, který také uživatelé jednoznačně preferují. Je pravdou, že OMAP 4430 je jednojádrový 300MHz, což těžko odolá tvrzení Samsungu, že má jít o výkonnější procesor.
    V případě Vašeho zájmu o nákup Samsung Galaxy SII i9100 bych doporučil velmi zvýhodněnou verzi v balení s Norton Mobile Security antivirovým systémem, který udržuje telefon při vysokém výkonu a zabraňuje pronikání škodlivých aplikací tzv. malware, které jinak zpomalují práci telefonu.
    V případě zájmu o nákup u solidního prověřeného obchodu doporučuji nákup zde: http://www.booth.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.