Poradna Samsung i8700 Omnia 7

Autor: | Vloženo: 05.07.2011 000 15:42 | Témata: Poradna Samsung i8700 Omnia 7

Víc otázek..

1. Jaký očekáváte nárust ceny Omnie po aktualizaci WP7 Mangem(váš osobní odhad). Ptám se proto, že uvažuji o koupi Omnie za 5 tis, ale nevim, jestli by se nevyplatilo počkat., kdyby nebyl nárust cený velký.
2. Uvažujme, že jsem počkal a pak koupil šedivku, ale s nahrátým českým softwarem. Jaký pak budou aktualizace? Přijde mi na telefon aktualizace, která by přišla telefonu z české distribuce, nebo přijde aktualizace pro stát, kde byl telefon koupen a bude se telefon chovat zcela stejně, jako kdyby byl z české distribuce. Vím, je to hloupá otázka, ale jsem amatér v tomto a nerad bych naletěl, neboť jsem na diskuzi četl, že se po aktualizaci uživateli přehrál software v telefonu podle distribuce, odkud ten mobil pocházel. Nebyla už tam tedy česká lokalizace.
3. Majitelům Omnie z toho obchodu, kde ho nyní prodávají za 5 tis...Z jakýho státu má původ a je brandovaný od operátora. Četl jsem, že je s brandovaným telefonem od operátora problém s aktualizacema.

Koupí Omnie s WP7 už jsem si celkem jistý. Omnie je výborná a WP7 se mi líbí. Jediný, kde váhám je, jestli počkat na Mango a druhá věc je, jestli koupit telefon z české distribuce.

  • 5. července 2011 - Oficiální zástupce obchodu F-mobil.cz

    Mango bude obsahovat češtinu , ale jen v nových telefonech představených už s ním. Starší modely budou moci na mango přejít také , ale oficiálně stejně bez češtiny.
    Která by se tam poté musela nechat neoficiálně dohrát , zda-li to vůbec půjde.

    Více o mangu zde : http://smartmania.mobilmania.cz...

    S pozdravem f-mobil.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.