Poradna Samsung i8700 Omnia 7

Autor: | Vloženo: 07.03.2011 000 15:09 | Témata: Poradna Samsung i8700 Omnia 7

Zmena melodie

Prosim jsem docela zufaly nemuzu na to prijit teda pokud to jde, jak mam zmenit vyzvaneni melodie na MP3? furt mi to dava jenom moznost orginalnich.. DEKUJI MOC

  • Martin

    Martin

    7. března 2011

    Bohužel, výběr je pouze z přednastavených melodií. Nezbývá než doufat že možnost použít i vlastní MP3 přinese aktualizace Mango (3Q 2011). Objevila se sice neoficiální utilitka pro nastavení vlastní melodie, ta ale vyžaduje odemknutí telefonu (ChevronWP7).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jiri Hromada

      8. března 2011 - Jiri Hromada

      Telefon je super, ale tohle je opravdu clastnis ktera mi na nem vadi, a jeste ze na prohlizeci si nemuzu pustit youtube.. Jinak je super..


    • Martin

      8. března 2011 - Martin

      Pro spustění videí na Youtube je nutné nainstalovat aplikaci "YouTube" od Microsoftu (zdarma). Pak jdou videa pustit.


    • Jiri Hromada

      9. března 2011 - Jiri Hromada

      Jestli muzu poprosit o radu, jak protoze, market mi pise ze neni podporovany touhle zemi, a podle recenzi a co jsem hledal tak, nejde nijak jinak dostat do telefonu.


    • Martin

      26. dubna 2011 - Martin

      Pro Marketplace v telefonu:
      Region jsem dal také US, ale asi to hlavně záleží na tom, jaký region má nastaveno "Live ID" se kterým je mobil spárován.
      Při prvním zapnutí se mobil zeptá na Live ID. Toto Live ID má nastavenu zemi, podle které se pak mobil hlásí k Marketplace.
      Země pro Live ID nelze změnit - je nutno ji zadat již při vytváření Live ID účtu. Doporučuji tedy vytvořit nové Live ID, nastavit jako zemi US, vyresetovat mobil na tovární nastavení a přiřadit k tomuto Live ID (pokud existuje jednodušší cesta, jak změnit zemi nebo Live ID bez resetu telefonu nebo založení nového Live ID, dej mi prosím vědět :-).
      Pak lze v telefonu stahovat všechny aplikace zdarma a trial aplikace. Platit za aplikace nelze (kreditní karta ČR je odmítnuta s tím, že země karty nesouhlasí s Live ID).

      Pro Marketplace v počítači (Zune):
      V "Ovládací panely" - "Jazykové nastavení" na záložce "Umístění" je nutno změnit zemi na US. Pak se v Zune objeví nová záložka "Marketplace", přes kterou lze nakupovat aplikace. Asi také bude nutné se přihlásit v Zune pomocí účtu Live ID se správnou zemí (US).

      Jinak když už jsme u nastavování regionů a zemí: pro používání vyhledávání v telefonu (hardwarové tlačítko lupy vpravo dole) doporučuji nastavit v telefonu v "settings" - "region & language" - "Browser & serch language" na "English (United states)". Pokud se nastaví čeština, je vyhledávací stránka téměř nepoužitelná (vyhledávání v mapách například nefunguje vůbec).
      Ostatní nastavení v telefonu mám: "Region format" na "Czech", "Systém locale" na "Czech" (tyto nastavení neovlivňují Marketplace ani vyhledávání).


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.