Poradna Samsung i8700 Omnia 7

Autor: | Vloženo: 18.06.2012 000 12:25 | Témata: Poradna Samsung i8700 Omnia 7

Dilema: Samsung Omnia 7 nebo Nokia Lumia 710?

Dobrý den,
pokud už tady takové téma je, tak se omlouvám.

Potřebovala bych poradit. Rozmýšlím se nad Omnií 7 a Lumiou 710. U Omnie se bojím, že vzhledem k tomu, že je to starší model, tak nebudou možné aktualizace. Ani nevím, jestli je na ni aktualizace Mango. Vůbec nevím, jak to funguje. Chápu to dobře tak, že když mám jakýkoli WM, tak mi aktualizace bude sám mobil ukazovat (nebo když se připojím na Zune)? Že když si koupím mobil, kde je sedmička a doma ho zapojím do počítače, že si sám vyžádá aktualizaci na mango nebo tango (refresh)?

Samsung Omnia 7 se mi líbí kvůli krásnému displeji super amoled a také kvůli celkovému vzhledu a prý také kvůli skvělému foťáku. Ale naproti tomu je Nokia Lumia 710 novější, ale s TFT displejem .

A ještě jedna otázka.. myslíte, že jsou to mobily, které se hodí pro normálního uživatele (respektive uživatelku) s téměř žádnou zkušeností (půjčování chytrých telefonů od kamarádů a kamarádek. Sedmičku jsem už držela v ruce také a moc se mi líbil) s androidem ani jiným operačním systémem (mám Nokiu 3310) nebo mám sáhnout raději po mobilu s androidem?

Děkuji za vaše rady a tipy.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.