Poradna Samsung Galaxy S9 G960F 64GB Dual SIM

Autor: | Vloženo: 01.02.2019 000 22:36 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S9 G960F 64GB Dual SIM

Problém s připojením do zabezpečené wifi

Dobrý den, chtěl bych se tu poradit ohledně problému s WIFI u mého telefonu Samsung galaxy S9 G960F 64GB. Do nezabezpečených wifi se bez problému připojím. Do zabezpečených-konkrétně doma, kde zadám správné heslo se mi to nepřipojí a neustále píše: Chyba ověření. Otec má telefon Honor 10 view, koupený před 2 měsíci a bez problému se připojí, totéž platí pro tablet lenovo, starý cca 2 roky či pro starý notebook Acer, starý cca 10let.Interní nastavení domácí wifi nebylo od nainstalování (zhruba 7let zpět) nijak upravováno. Wifi jsem zkoušel restartovat,telefon také. Též jsem zkoušel možnost: Obnovit nastavení sítě (v telefonu) Prošel jsem dosti zahraničních webů+videí na youtube ohledně řešení problému, ale nic se nepovedlo. Operační systém mám aktualizovaný na verzi - Android 9. Zkrátka je mi dost zvláštní, že se otcův telefon starý téměř jako můj bez problému připojí a můj nikoliv. Mockrát děkuji za případné vyjádření k řešení mého problému.

  • Petr

    Petr

    3. února 2019

    Dobrý den, ode dneška mám stejný problém. Mobil se mi dneska aktualizoval a připojení k wifi k nezabezpečené síti bylo v pohodě. Pak jsem se chtěl připojit k jiné (zabezpečené) síti wifi, ke které jsem se dříve normálně připojoval, ale na stavovém řádku mi vždycky naskočila wifi, pak zmizela, pak znovu naskočila, pak zase zmizela. Připojit se nelze. Vyřešit jsem se to zkoušel též restartováním, i obnovením nastavení sítě. Nemůže to být tou novou aktualizací?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Štěpán

      4. února 2019 - Štěpán

      Tak to je také zvláštní. Ale oproti mě jste se alespoň před tou aktualizací připojil. Já se k té zabezpečené nepřipojil před ani po ní. Zvažuji návštěvu operátora.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.