Poradna Samsung Galaxy S7 G930F 32GB

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 25.10.2018 000 07:21 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 G930F 32GB

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Aktualizace na vyšší android

Dobrý den , koupil jsem samsung S7 s originálním androidem 6 a chci se zeptat jestli mám přejít na android 7 nebo 8, nebo mám zůstat raději u toho který je v telefonu instalovaný.Moc se v tom nevyznám a někde píší že s aktualizacemi někdy vznikají problémy a tento telefon už zřejmě nebude mít dlouho podporu.Děkuji za váš názor.

  • Samsung Electronics Czech and Slovak

    Samsung Electronics Czech and Slovak

    25. října 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    obecně můžeme aktualizaci operačního systému vždy doporučit. Minimálně s sebou přináší systémová vylepšení pro plynulejší, úspornější chod zařízení a přehlednější ovládání. Možné je také z Vaší strany zaujmout postoj, kdy pokud v tuto chvíli vše funguje k Vaší spokojenosti, není třeba operační systém aktualizovat.

    V okamžiku, kdy se rozhodnete pro aktualizaci, doporučujeme po její instalaci zálohovat Vaše data a následně obnovit tovární nastavení a nejlépe tento krok realizovat také před její instalací. Zamezí se tím softwarovým kolizím s aplikacemi třetích stran a umožní její správné zavedení do systému.

    Samsung_podpora.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.