Poradna Samsung Galaxy S7 G930F 32GB

Autor: | Vloženo: 26.07.2018 000 15:12 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 G930F 32GB

Vybíjení baterie přes noc

Ahojte. Před týdnem jsem si pořídil S7 a přes noc mi sežere 26% baterie a to vypínám Wi-Fi, Always on nepoužívám, synchronizace a GPS vypnuté. Toto se mi ještě u nového telefonu nestalo.

  • Samsung Electronics Czech and Slovak

    Samsung Electronics Czech and Slovak

    27. července 2018

    Dobrý den Vojto,

    nejprve Vám doporučujeme kontrolu využití baterie v menu Nastavení → Údržba zařízení → Baterie → Využití baterie. Zde uvidíte, co konkrétně využívá baterii a v jakém rozsahu.

    Dále doporučujeme vyzkoušet tzv. Bezpečný režim, který prověří, zda není situace způsobena některou z aplikací třetích stran, kde mohlo dojít k některé ze softwarových chyb. Ten aktivujete tím, že vaší Galaxy vypnete a znovu zapnete. Potom při načítání systému přidržte stisknuté tlačítko pro snížení hlasitosti v okamžiku, kdy se objeví logo Samsung. Telefon přijetí požadavku na Bezpečný režim potvrdí jemnou vibrací a můžete tlačítko pustit. V tomto režimu je k dispozici pouze tovární softwarová výbava a aplikace třetích stran jsou blokovány. Bezpečný režim ukončíte restartováním telefonu.

    Telefon prosím testujte v Bezpečném režimu dostatečně dlouhou dobu k tomu, aby se popisované chování mělo možnost projevit. V okamžiku, kdy v Bezpečném režimu bude vše v pořádku, doporučujeme zálohovat vaše uživatelská data a následně obnovit tovární nastavení. Zálohovat můžete vaší Galaxy například pomocí programu Smart Switch, který je ke stažení na našich stránkách http://www.samsung.com....

    V opačném případě, kdy se telefon bude projevovat podle vašeho popisu i v Bezpečném režimu, kontaktujte prosím náš autorizovaný servis, který ho může diagnostikovat po softwarové i hardwarové stránce a případně zajistit nápravu. Vyhledat si ho můžete prostřednictvím tohoto odkazu http://www.samsung.com..., nebo nás kontaktujte na naší zákaznické lince 800 726 786 a nejbližší vám vyhledáme.

    Samsung_podpora

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.