Poradna Samsung Galaxy S7 G930F 32GB

Autor: | Vloženo: 07.11.2016 000 15:33 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 G930F 32GB

Sekání, zahřívání, resetování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se Vám někomu stalo, že po poslední instalaci aktualizací se telefon při běžném surfování (začně si sám při připojení na net stahovat aktualizace - např skype, messenfer, apod) zasekne, cca 15x za sebou se pokouší zapnout, ale naskočí pouze uvítací obrazovka - zahřeje se, ale nakonec (cca 20 min) se zapne. Vše vypadá, že to bude ok, ale cca po 4 dnech se to opakuje. Zkusila jsem to hodit do továrního nastavení, jestli to nedělá nějaká aplikace, chvilku fungovalo jak má, ale cca po týdnu opět. Nakonec jsem to (kvůli smazání hesel před reklamací) hodila opět do továrního nastavení, ale než se vymazal, tak se opět cca 18x pokoušel zapnout.

Dávám to na reklamaci samozřejmě - jedná se zřejmě o softwarovou chybu, jen jestli jste se stím už někdo setkal prosím ? U telefonu za 20 tis. se mi to nějak extra nelíbí. Děkuji za info :)

  • Petr Čapka

    Petr Čapka

    13. listopadu 2016

    To jestli se stahují aktualizace, nebo ne, nastavíte v obchod google play > tři čárečky > nastavení > automatické aktualizace, zde dáte automaticky neaktualizovat.


    Jinak k ostatnímu není co dodat, mě se nic neseká a nic není lepšího, než telefon vrátit do továrního nastavení nemůže udělat, takže nezbude než reklamovat. Nemělo by se to sice stávat, ale cena telefonu nerozhoduje moc o tom, jestli je tam špatně nahraný software.

    Pravda u telefonu za 20000 by se to stávat nemělo, já ho mám z EU DISTRIBUCE za 15.040 a plná spokojenost. Není třeba zbytečně někomu dávat zadarmo dalších 5000.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.