Poradna Samsung Galaxy S7 G930F 32GB

Autor: | Vloženo: 30.07.2016 000 22:26 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 G930F 32GB

S7 nebo iphone 6s

Dobrý den, chci si koupit nový mobil..ale teď mám dilema- samsung nebo apple ? zatím mám galaxy s4, ale už by to chtělo nový..android mi vyhovuje, ale už nekolikrát jsem "pracovala" i s IOSem. O oper.system ani tak nejde, stejjně jako jsem se naučila pracovat s androidem se naučím s iosem. Jde spis o celkovou kvalitu mobilu..rychlost, kvalita fotek, reproduktor, vydrž baterie atak..na internetu je spoustu hodnocení, testů atd, ale ještě aby výsledky byly pravdivé, že ? :) Tak vás prosím jestli někdo máte nějakou zkušenost, nebo se v tom vyznáte, tak prosím poraďte, děkuji moc !

  • Petr Čapka

    Petr Čapka

    31. července 2016

    Dobrý den kkk,
    opravdu krásné jméno.

    Co se týče Vašeho dotazu, tak Vám nikdo nemůže říct jednoznačnou odpověď. Spor Apple vs Samsung je nekonečný a někdo je zarytý Samsungář, někdo zase Iphonista.

    Co upřednostníte do poháru čisté vody, citron nebo limetku. Obě dvě věci jsou určeny ke stejnému účelu, který taky splní. Obě nabízejí to stejné. Přitom jedna stojí víc peněz. Proč?

    Dříve se argumentovalo tím, že iPhony jsou rychlé, nesekají se, za to jakýkoli android bude vždy pomalý. Ano, tohle platilo před 5lety. Nyní, když vezmu Ipohne a vedle toho S7 ku do ruky, oba dva zapnu, mají skoro totožně rychlé operace a pokud ne, tak se jedná o milisekundy, které jsou běžnému člověku při rozhodoání úplně k ničemu.

    Přece jenom je mezi těmato dvěma modely rozdíl, jaký?

    Iphone6s cena cca 21.000+
    S7 cena cca 15.000+

    Nepíšete absolutně nic o tom, na co telefon potřebujete, co od něj očekáváte, na co ho používáte??? Jak má kdokoli vědět a nestranně Vám poradit co je lepší?

    Před měsícem jsem se rozhodoval co koupit a měl jsem na mušce i tohoto soupeře. Jak jsem se rozhodl? Chtěl jsem odolný telefon (vodotěsný a prachotěsný) což je z této dvojice pouze S7ka. Chtěl jsem si telefon přizpůsobit sobě samému (umí z této dvojice pouze S7ka)


    Závěr?:
    S7ka je levnější, ale nabízí toho přitom více, než samotný iPhone.

    Pokud napíšete na co telefon potřebujete, co od něj chcete, napíši Vám konkrétně na co je ten či onen lepší.


    např.FOCENÍ:
    Focení, já rád fotím = S7ka zvítězila jako fotomobil roku 2016. Co je na tom pravdy? S7kou jsem před 14dny nafotil celou dovolenou a výsledek? Rodina si myslela, že jsem fotil jako vždy mou digitální zrcadlovkou :D fotky byli tak kvalitní, že nepoznaly rodzíl..

    S7 také vítězí ve fototestech oproti iPhonu... co to znamená?, to že redaktor vyfotil dvě stejné fotky, ale pokaždé jiným telefonem a skupina lidí poté vybírala vizuálně lepší fotky. Jako vítěze zvolila drtivě fotky ze Samsungu.



    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (19)
    • Ne
  • Miroslav

    Miroslav

    1. srpna 2016

    https://www.youtube.com...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (16)
  • David

    David

    14. října 2016

    S7 ma jemnejsi vetsi display, lepsi fotak, lepsi system. Pouzivam oba a treba uprava textu na iphonu 6 je zalostna, kdyz chci vlozit pismeno do jiz napsaneho slova, tak mi to prvne oznaci cele slovo, pak cely text, pak se to cele zrusi..
    ITunes jsem doposud poradne nepochopil, pri kazdem nastartivani to stahuje updaty, pokud je nepouzivate pravidelne.
    Android spojite snadno s televizi, mam novou Samsung Smart TV a jednim kliknutim lze zrcadlit obraz na TV.
    Iphone nema notifikacni diodu, coz mi hodne chybi, zase je snazsi na ovladani jednou rukou.
    IPhone bych si koupil pouze v pripade, ze si chcete koupit i iWatch, pro Android zadne poradne hodinky nejsou. Jinak bych bral ten Samsung.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.