Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Autor: | Vloženo: 08.01.2018 000 21:37 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

S7 nebo s7edge

Uz vazne nevim, oba jsem mela v ruce, edge, luxus , klasika, no proste klasika, co si budem povidat, ale ac semi edge libi opravdu dost tak me i stejne tak (opravdu dost) nahani strach to jeho sklo, neboli hlavne displej , dale potom co jsem videla ty skla ktere na nej vubec nesedi, se obavam ze po prvnim zahozenim mim ditetem :D to stejne odnese displej. Stejne tak je tu ovcem strach z cele konstrukce, mno nevim kdo to vymyslel a skleni telefon? I kdyz , v rukou mi nepripadal nejak extra krehky.. dale u edge vypalovani displeje, coz jsem i hodne zaznamenala v diskuzich a v prodejich na bazarech... inu potrebovala bych nakou radu, doporuceni, proc jit treba misto edge do klasiky a nebo proc opacne... mam htc one m8 , proste nejvetsi laska, ale po 5letech uz nic moc nevydrzi.. chtela jsem zpet k htc, ale po tom co z tech mobilu udelali smasung a iphone dohromady, uz nemam chut se vracet... takze prosim nakou radu, pravdepodobne prodej 7micek se blizi ke konci, tak at to stihnu :) hlavne porad maji normalni displej ,tedy alespon klasika ma :D

  • Petr Čapka

    Petr Čapka

    8. ledna 2018

    Dobrý den, jak Vám má někdo poradit když nevíte co chcete?

    Já měl v posledním roce s7, poté s7edge a nyní mám s8. Všechno top telefony, okamžitě mám vždy obal a sklo, kupuji z číny, dá se sehnat i na edge a sedí dobře.

    Pokud Vám dítě haže s telefonem tak edge nemá smysl to není telefon na házení ais dokoupeným sklem praskne, zrovna dnes jsem kolegovi měnil na iphone 7+ sklo a obal po pádu a ne vždy je to 1mm sklo zcela zázračné takže spoléhat na to že koupíte sklo a telefon bude chráněný proti smrti je blbost.

    S7 bohaté dostačuje a nějaký rok ještě výkonem stačit bude, je levnější, kupte ji.

    Pokud zajistíte, že telefon bude chráněný proti nadměrným hodům o zem dětmi, kupte edge. Ikdyž pokud máte nějaký peníz navíc, šel bych rovnou do s8.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Karolina

      12. ledna 2018 - Karolina

      Tak jsem dnes omackala s7 a zaujala me opravdu na plno, samozdrejme bych brala s cash backem, akorat teda se obavam ze to bude o stesti :/


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.