Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Autor: | Vloženo: 17.07.2017 000 14:00 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Mám otázku na telefon Samsung S7. Doporučujete tento produkt? Nebo jsou telefony i lepší v této cenové relaci a osobně byste šel do S7 v této době? Má

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    17. července 2017

    Jednoznacne ho doporucujem! Jedna sa o skvely telefon - vyzera cool, je spickovo spracovany, ma uzasny displej a uzasny fotoaparat. Je to velmi dobra volba. :)

    Ja osobne by som v tejto cene vsak isiel zrejme do tohto - https://oneplus.net... (recenzia - https://fontech.startitup.sk... alebo do tohoto - https://www.czc.cz.... :) (recenzia - https://fontech.startitup.sk... (prvy minus je uz neplatny, GPS a fotoaparat sa casom doladia))
    Pozriet sa mozete aj na iPhone 6s, Huawei P10/Honor 9, iPhone SE 128 GB alebo na LG G6. :) (V tejto cene zozeniete uz len spickove telefony.)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • j.

    j.

    18. července 2017

    S 7ka je sázka na jistotu. Já bych koupil :
    https://www.cajnamobil.cz...
    nebo využít :
    https://www.samsung-bonus.eu...

    Také uvažuji o uprgrade, ale zatím jsou u 1+5 dost rozporuplné recenze a ohlasy uživatelů ohledně kvality fotoaparátu, displeje, WiFi,.. .... takže vyčkávám (bohužel jsem zaváhal s 1+3T - myslím, že to byl lepší kus)
    Mi6 mám také v hledáčku, ale i tu raději počkám na více recenzí a zkušenosti uživatelů (kvalita fotoaparátu, odladěnost systému - to bývá u Xiaomi na začátku prodeje častý problém, kvalita GPS) - dal bych mu 1/2 roku, pokud se podaří vše vychytat - tedy vánoce.
    iPhone mě ničím neoslovilo, LG G6 moc také ne, spíše zklamání.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      18. července 2017 - Anonymní uživatel

      Ten Cashback uz urcite nie je aktualny. :))
      Chyby s displejom v pripade OnePlusu sa netykaju vsetkych exemplarov, len niektorych, zrejme tych, ktore boli vyrobene ako prve. Co sa tyka Wi-Fi signalu, problemami podla mojich informacii tiez netrpia vsetky telefony a myslim si, ze to pojde vyriesit aktualizaciami. :)
      Myslim si, ze po aktualizaciach bude robit Xiaomi este lepsie fotky. Za pol roka ale vsetky pociatocne problemiky 1+ so Xiaomi urcite vychytaju. :)


    • j.

      18. července 2017 - j.

      Než něco kritizuji, tak si to ověřím.
      Kdyby nebyl aktuální, tak ho logicky neuvedu.

      Myslet si mužem všichni :), ale vychytané to doposud není, proto bych počkal.


    • Anonymní uživatel

      18. července 2017 - Anonymní uživatel

      Hups, pardon, moja chyba, zle som si precital datum. :)))
      Ano, mozeme si vsetci mysliet, no Xiaomi sa uz par rokov zaoberam. Moj sucasny telefon, Redmi Note 3 Pro, mal zozaciatku dost zly fotoaparat - aktualizacie ho vsak vyladili. Takto je to aj v pripade vsetkych Xiaomi telefonov - este sa nestalo, ze by aktualizacie neposunuli zariadenie na vyssiu uroven. Nevidim dovod, preco by tato "tradicia" mala byt prerusena zrovna pri Mi6-ke. :)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.