Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Autor: | Vloženo: 04.02.2017 000 10:34 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Tvrzené sklo

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké tvrzené sklo na tento mobil doporučujete. Měla jsem jedno z Datartu, vyplivla za něj 1000 nedrželo, odchlipovalo se a stálo za nic. Přesto nechci zůstat bez ochrany displeje. Díky

  • Petr Čapka

    Petr Čapka

    10. února 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, na s7edge je problém sehnat dobré sklo. Pokud nechcete riskovat, můžete koupit rovné sklo, tedy sklo, které není zahnuto do krajů, bohužel zahnutí začíná cca půl centimetru od kraje a není mi to moc příjemné, nicméně ochrana je ochrana.

    Jinak zahnuté sklo je výhodné koupit z Číny, tady za něj dáte 600a více, na Aliexpress.com třeba 1$.... kvalita, je však stejná, ten prodejce to většinou berte ze stejného místa, taky z ciziny, taky za pár korun.

    Ráda zní, kupte z činy jedno zahlé, jedno rovné a vyzkoušejte, za 50 Kč chybu neuděláte, typů těch zahnutých je několik.

    Nevím o žádném skle, které by vyhovovalo všem a mělo od všech kladné ohlasy, u mě je celkově problém, že mám odolný obal který je až do krajů a zahnuté sklo mi sundavá z telefonu, takže nemám na výběr.



    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.