Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Autor: | Vloženo: 14.07.2016 000 02:46 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Který mobil na focení a video

Dobrý den, nemohu se rozhodnou jaký telefon koupit s požadavkem na co nejlepší výsledek co týče focení a kamery. Rozhoduji se mezi Samsungem S7, LG G5, Lumií 950. Díky za radu.

  • +++

    +++

    14. července 2016

    Různé testy se v pořadí rozcházejí, ale vesměs je jako
    ① Samsung S7
    ② Lumie 950
    ③ Huawei P9, LG G5,4 Samsung S6, Xperie Z5

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Roman S.

      14. července 2016 - Roman S.

      To je právě o tom, kdo testoval a jak byl sponzorován, který výrobce test zaplatil, případně o náklonosti testujícího pro danou značku, moc nevěřím testům v reálu to pak je třeba úplně jinak.
      např. tady LG dopadlo lépe,

      https://www.youtube.com...

      v dalším testu zase chválí Lumii

      https://www.youtube.com...

      a v dalším zase Samsung.
      Mám bohužel peníze jen na jeden telefon a nevím, jestli těch 12 Mpix na Samsungu není málo, přecijen je jich u konkurence víc.
      No ještě to zvážím, každopádně děkuji za odpověď.


    • +++

      14. července 2016 - +++

      Ať to máte složitější:

      http://www.stereovideo.cz...
      http://mobil.idnes.cz...
      http://smartmania.cz...


    • Libor

      14. července 2016 - Libor

      tady další porovnání

      http://allaboutwindowsphone.com...

      http://www.androidcentral.com...


    • Joyster

      14. července 2016 - Joyster

      Dávam za pravdu tým ktorí tvrdia, že S7 sa na Lumie z rady 950 ani len nechytajú teda čo sa týka fotoaparátu ostatné hodnotiť je už o niečom inom.. 950 som používal skoro 3 mesiace a nafotil s ňou fakt kadečo. S7 mám týždeň a fotím všetko možné. Sú snímky kedy S7 fakt trhne aj 950 ale v drvivej väčšine 950 robí podstatne lepšie snímky, netvrdím S7 fakt fotí pekne ale z 950 som mal fakt otvorenú hubu dokorán…


    • Anonym

      22. července 2016 - Anonym

      Windows < Android :-)

      Nechci to hledat na internetu - ale lehce si to dohledáte. Windows má velice malou podporu appek oproti Androidu a iOS

      Proč tomu tak je? Protože telefonů s Windows operačním systémem je na světě asi 7% oproti Androidu a iOS které drží 92%
      - vývojářům se nevyplatí vyvíjet applikace pro menší trh s Win OS, raději budou dělat aplikace pro iOS a Android :-)


    • roman

      23. července 2016 - roman

      jsem vývojář, problémy jsou dva: 1) bohužel u MS se pořád na něco čeká, ne ani tak, že by MS dělal ty věci pomalu (naopak MS odvedl ohromný kus práce za velmi malou dobu, a rychlost vývoje Windows nemá ve světě obdoby, ale to bohužel znamená, že se OS mění až velmi rychle), a navíc MS se snaží lákat stále na nové a nové novinky (a rozhodně ne nezajímavé). Bohužel to paradoxně vede k tomu, že vývojáři prakticky neustále čekají, až se situace nějak stabilizuje. Když to vezmu od WP7.0, tak byl z pohledu vývoje příšerně omezený, použitelný byl až WP7.5, ale to už zase MS oznámil, že v další verzi OS sloučí jádro a základní API se stolní verzí, přidá DirectX, a spoustu dalších novinek, takže jste měli možnost použít Silverlight, o které bylo známo, že pomalu končí, nebo C#, kde se ale vědělo, že s verzí 8 přijdou dost velké změny, sice tu bude zpětná kompatibilita, ale aby jste využili plného potenciálu WP8, stejně budete muset aplikaci přepsat. S příchodem WP8.0, která byla zase dost nehotová, navíc MS řekl, že s další verzí chystá Univerzální aplikace (na úrovni Store, pořád se jednalo o dvě aplikace), takže zase bylo lepší počkat. S příchodem WP8.1 se situace na malou chvilku uklidnila, bohužel ne na dlouho. S příchodem W10M MS přichází s úplným sjednocením API a hlavně plně univerzálními aplikacemi (i na úrovni kódu), to už by byl rozumný důvod proč konečně začít programovat pro W10M, jenže W10M byly z počátku dost problémové, navíc nebyl z počátku nabídnut update u starších telefonů, a tedy jeho podíl na trhu prakticky nulový. Tedy vývojář mohl dělat neperspektivní WP8 aplikace, nebo perspektivní UWP, ale s tím, že se je prakticky může nainstalovat jen zanedbatelný počet uživatelů (a každý vývojář ví, že rozhodující to jak aplikace bude úspěšná, je prvních 14dní umístění na store). Navíc MS oznámil Bridge projekty, čímž vlastně řekl vývojářům, no ještě počkejte, chystáme nějaké cool nástroje, ale musíte ještě počkat. No a situace dnes, čeká se na Redstone1, který umožní plně využít možností, UWP, Xamarinu a Islandwoodu. Mohla by to snad být konečně stabilní platforma pro vývoj mobilních aplikací, ale trochu se bojím co s příchodem Redstone1 MS zase oznámí.
      Druhým důvodem je to, že nedostatek aplikací na Windows je spíše velké mediální téma, než realita. Celkový počet aplikací je naprosto nic neříkající číslo, reálně se lokálně používá řádově jen tisíce aplikací, celosvětově pak desetitisíce, ostatní je balast, jestli má store půl milionu nebo milion aplikací je úplně jedno. Důležité jsou konkrétní aplikace. Jednak tu jsou aplikace od gigantických firem, kde jde spíše o politické rozhodnutí (firma jako Google by rozhodně neměla problém udělat aplikaci pro WP, to že je nedělá, je čistě z politických resp konkurenčních důvodů (naopak intenzivně věnuje čas, aby podobné aplikace třetích stran byly z konkurenčního store odstraněny, např blokováním API). To se bohužel asi nezmění. V ostatních případech, lze říci, že ve store nic zásadního nechybí, pochopitelně s ohledem na cílovou skupinu, která je v případě Windows mnohem konzervativnější (tj. např ve Windows store nenajdete tisíce variant geocachek, statisíce her, atp, ale třeba bankovní klienty tam jsou všechny (a to i od menších bank), podobně tak produktivní aplikace. Kvalita aplikací je kapitola sama pro sebe, bohužel na androidu to není o nic lepší, kvalitní aplikaci zdarma, která nezobrazuje tuny reklam, bude hledat také těžko. V každém případě jsou aplikace, které jsou kvalitnější na Androidu, a jsou aplikace, které jsou kvalitnější na Windows.

      Sjednocení aplikací na stolních a mobilních windows prostě android nenabídne. Xbox hry které můžu hrát na telefonu, počítači i Xboxu, zaplatím jen jednou.
      Continum,
      Rychlé USB 3.0 a nejrychlejší nabíjení
      Nedostižný kancelářský Office,
      Funkce granc screen,
      Dedikovaná dvoupolohovatelná spoušť fotoaparátu,
      a to nemluvím o tom, že telefony s androidem jsou po dvou letech nepoužitelné zasekané pomalé šidítka, protože se na něj programují apky na defakto mrtvém java programovacím jazyku. Koupit si skleněný lapač otisků, který je kluzký a po prvním spadnutí se okamžitě rozbije je už vrchol hlouposti, ale když je někdo díky hlouposti ochoten Shitsunga koupit, tak proti gustu ...... :-)


  • Registrovaný uživatel

    Registrovaný uživatel

    14. září 2016

    Rozhodně si vem S7 nebo S7 EDGE

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.