Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Autor: | Vloženo: 01.07.2016 000 09:50 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

AMOLED

Jak je na tom dnešní generace AMOLEDů ? Stále trpí masivním vypalováním po krátké době používání ? A jak se staví Samsung v takovém případě k reklamaci ?

  • Fčelín

    Fčelín

    1. července 2016

    Jo, je to strašně masivní. Za měsíc provozu je displej v loji. Černá díra. :(

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Carty

      1. července 2016 - Carty

      Očekával bych nějakou serióznější odpověď. Vím že starší modely (S,S2,S3,S4...) tímto trpěly, ale beru to tak, že za ty roky se ta technologie určitě posunula a zajímá mě zda například už má v dnešní době AMOLED smysl a vydrží více jak 2 roky bez "vypalování". Jenže mě stále děsí případy jako tento : https://www.youtube.com...

      Tak tedy ještě jednou - stále se takovéto věci dějí při normálním používání u AMOLEDů v kratší době než jsou 2 roky ? A jak se v tomto případě staví Samsung k reklamaci ?


    • Ç

      1. července 2016 - Ç

      To je fake :)


    • Carty

      1. července 2016 - Carty

      A jak se něco takového vůbec falešuje ?

      Každopádně, stále jste mi neodpověděl na mé otázky. Zatím jsem si dělal malý průzkum a už i jednomu člověku v česku se "vypálil" obrazec z navigance na displej. Viz http://forum.mobilmania.cz... . Ale věřím že se mohlo pouze jednat o vadný kus displeje a tak se ptám - jaké jsou vaše zkušenosti s AMOLEDem u tohoto telefonu ?


    • Radůz

      5. července 2016 - Radůz

      kámo tohle jsem ještě nikdy teda neviděl teď si budu kupovat s7 edge ale mám už přes 3roky S3 a nic takového se mi nestalo (sestra která má s5 také nic)


    • Filip

      28. července 2016 - Filip

      Na prodejně Samsung v Šantovce (obchodní centrum v Olomouci) jsem tento případ taky viděl. Jednalo se o model S6 Edge. Na obrazovce šlo vidět podobné "vypálení". Měl jsem S4 a barva u horní lišty byla světlejší. Teď vlastním S6 a na obrazovce začínám pozorovat tmavší pruhy, které jdou vidět hlavně u světlejších scén.


  • Var-G

    Var-G

    3. července 2016

    Zdravím, mám zkušenosti se Samsungama Galaxy S3 až S6. Nejstarší S3 má 4 roky a displej vypálený není ( samozřejmě je v horším stavu, jelikož má telefon 4 roky, ale to je naprosto logické). SAMOLED je displej, u které je vypalování vlastnost, to znamená, že tomu prostě nelze úplně zamezit. SAMOLED se vypaluje těm, kteří ho neumějí používat. Hodně lidí má jas n maximum cleou odbu a to se u SAMOLED displeje prostě nesmí. Nejlepší je nechat jas na automatiku a nebo prostě vysoký jas nepoužívat pořád. Každá genereca SAMOLED displejů je lepší a lepší a tím pádem se vyskytuje vypalování méně ( píšu znova, že tomu nejde zamezit a že když se siplej používá na maximálním jasu, tak holt bude prostě dříve vypálený ). Takže ti co ho neumí používat, mají LCD displeje, které zase já nemám rád, protože mi vadí barvy, které jsou sice reálně, ale pro mě jsou nemastné a neslané ( měl jsem 3 zařízení s LCD a v rodině máme další 2 a už nikdy bych do LCD nešel ) a já mám rád barvy pestré jako na SAMOLED displeji. Takže resumé: Jestli displej budete používat na automatickém jasu, nebo prostě ne na nejvyšším, tak vám displej vydrží dlouho a vypalovat se nebude a já bych do toho určitě šel.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Roman

      14. července 2016 - Roman

      Nesmysl, vypalování dochází statickým obrazem, ne jasem je to z důvodu rozdílné životnosti jednotlivých barev, nejdřív si něco nastuduj chytráku.
      Samsung je obyčejné předražené pozlátko pro ovce, které si koupí telefon ze skla, který klouže v rukách jak mýdlo ve sprše, po spadnutí z 10cm se to rozbije, protože je to ze skla, a ovce si vychvalují disagne, ale každý ho pak zabalí do hnusné šprcgumy a tím tak postrádá nějaký vzhled smysl no prostě pro idioty, nehledě na to, že je to nechutný lapač otisků. Srovnatelný nebo i lepší mobily se dají pořídit za polovinu. Místo kevralu a titanu lidi kupují sklo a hliník no prostě pitomci kupují Samsung.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.