Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Autor: | Vloženo: 12.06.2016 000 22:12 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB

Seká se po velké zátěži? padají aplikace?

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli se sam. po velké zátěži seká a nebo jestli má někdo zkušenost s tím že by se mu mobil sekala nebo ny mu padaly aplikace :) prosím nepište ti co ho nedrželi v ruce a slyšeli od někud že android je sračka apod. By the way rozhoduji se mezi iphone 6s a s7. Ano vím s7 je velmi nadupaná má super výbavu ale měl jsem velmi špatnou zkušenost se samsungy a proto se ptám jestli zvolit creativní android nebo uzavřené a spolehlivé jablko :)
Děkuji předem za odpověď ;)

  • Albert

    Albert

    16. června 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    jsem majitelem dvou Ipadů, Iphonu 4s a mám několik samsungů z nichž používám právě jednu bývalou vlajkovou loď, samsung galaxy s4 LTE, a jsem velice překvapen vysokým výkonem samsungu. Má vysoké rozlišení displeje a za celou dobu (cca 2,5 roku) bez jediného seknutí či nepovoleného vypnutí. S bývalými samsungy (levné samsungy: sg trend a nějaký malý samsung) byly jen problémy, ale se samsungy, které už nejsou uplně levné, žadné problémy nejsou. Opravdu záleží jen na Vás, či dáte přednost 6s nebo s7 :)
    p.s. s7 edge pokud se chcete na telefonu dívat na videa ve vysokém rozlišení a preferujete voděodolnost s volným prostředím nebo Iphone 6s pokud chcete telefon, který má jednoduchý systém.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.