Poradna Samsung Galaxy S4 Zoom C1010

Autor: | Vloženo: 02.07.2014 000 15:56 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S4 Zoom C1010

Nejlepsi fotomobil - jen android

chtel bych se zeptat na telefon ale jen s androidem ktery je nejlepsi na foceni. cteni recenzi a srovnavani upravenych fotek u recenzi me nejak uz nebavi. mam kratce lumiu 900 a uz me z ni asi jebne. wp je otresny (ne system ale pouziti, nastaveni a aplikace - vicemene nepouzitelne. takze prosim jen android telefon. cetl jsem ze sgs4 zoom foti spatne ale lide co ho koupili pisi ze je dobry. vim ze sgs 3 nefotil spatne a pokud tento foti lepe nez sgs 3 nebo sgs 4 tak mi tio asi staci. muze byt i sony nebo jina znacka. dekuji

  • Ioda

    Ioda

    6. srpna 2014

    Ty co píší, že fotí špatně mají totiž hlavu strčenou ve své (!) a jen papouškují co slyšeli, nebo četli kdoví kde. Nebo nemají rádi Samsung, protože zbožňují tu svoji "značku" a jsou tak tolerantní, že nechápou, že co nestačí jim může někomu jinému stačit v pohodě. Ale v ruce ho pořádně ani nedrželi, natož s ním zkusili něco vyfotit. Fotí dobře a pěkně, tedy pokud nemá někdo ruce zcela "volšové". Já si do jara počkám až spadne K Zoom na nějakou rozumnou cenu a nahradím s ním svůj S4 Zoom , do té doby si s ním spokojeně vystačím - inu pokrok člověk nezastaví :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • DJBlade88

      8. srpna 2014 - DJBlade88

      tak uz telefon cca 3 tydny vlastnim a nemuzu si jej vynachvalit. telefon dela opravdu perfektni fotky. i pri max zoomu jsou fotky dobre. kam se hrabou ostatni znacky jako je sony, htc atd. cekat na galaxy k nez padne cena se mi nechtelo a jeste nez jsem koupil s4 zoom za 6.000kc jsem vedel ze by mi u galaxy k chybelo zumovani koleckem u obektivu coz galaxy k udajne nema. nejsem zadny samsung maniak jak by o me urciti lide napsali ale proste musim uznat ze samsung ma proste podle me nejlepsi fotaky v telefonu - nepocitam ty za 2.000kc.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.