Poradna Samsung Galaxy S4 Mini I9195

Autor: | Vloženo: 17.07.2013 000 15:06 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S4 Mini I9195

Dají se aplikace instalovat na paměťovou kartu?

Prosím někoho, kdo telefon má, aby mi odpověděl, jestli je možné instalovat aplikace na SD kartu. U "S4 pádlo" to donedávna nešlo.

Díky moc.

  • Erik

    Erik

    17. července 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Nelze

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Mirek Neubauer

      17. července 2013 - Mirek Neubauer

      přesně tak.. prý při příští aktualizaci by to jít mělo. Osobně bych se na to ale nespoléhal. Každopádně Vám zbude na instalaci aplikací caFULL5GB a to stačí bohatě. Na přikoupenou micro SD kartu se pak ukládají videa,fota.... atd. Takže v tom nevidím problém.


    • Anonymní uživatel

      17. července 2013 - Anonymní uživatel

      No takhle, ono to lze, ale zatím pouze s rootem, jinak ano, v nové aktualizaci by mělo přibýt přesouvání dat aplikací na kartu. No nevím nevím, pro mě osobně je 5GB absolutně nedostačujících. Protože jen 900MB zaberou mapy k GPS a současné hry zabírají kolem 2GB, takže je to tak na 1 - 2 takovéhle hry a ještě něco musí zbýt na ostatní aplikace a ještě by mělo zbýt minimálně 400Mb jako rezerva, takže je to opravdu absolutně nedostačující.


    • Mirek Neubauer

      17. července 2013 - Mirek Neubauer

      to je hodně černej scénář:-) naštěstí asi jen ve tvém mobilu.. takhle bych lidi nestrašil:-) Já tam mám plno aplikací, nevím ca8 kvalitních her a zbývá mi tam stále volno 3,9GB z 5GB. Mapy mi fungují i bez stažených souborů s kapacitou 900MB. jak ty říkáš.. Co a proč jsi to vůbec stahoval k těm mapám a jak se to jmenuje??? Hra že má 2GB.. to mají tak v PC čoveče. Nějak ti nerozumím..


    • Anonymní uživatel

      17. července 2013 - Anonymní uživatel

      Hochu, tohle není žádný černý scénář, tohle je realita :) No já nepoužívám Online Google mapy, nýbrž kvalitní offline navigaci Navigon Europe https://play.google.com... . Hochu, hochu, zdá se mi, že jsi nějak zaspal dobu, to bejvávalo tak před šesti lety kdy hry na PC mívaly 2GB, dneska mají běžně 10 - 30 GB (Například takový Rage zabírá 25GB). A že hra na Android má klidně i 2GB, no samozřejmě, už minimálně takové 2 - 3 roky vycházejí hry co mají nad 1GB pro příklad uvedu několik několik málo takových her nad 1GB:
      Modern Combat 4 (1,9 GB): https://play.google.com...
      N.O.V.A. 3 (1,73GB): https://play.google.com...
      World War Z (1,64GB): https://play.google.com...
      Wild Blood (1,60GB): https://play.google.com...
      Order & Chaos Online (1,50GB): https://play.google.com...
      Asphalt 7: Heat (1,1GB): https://play.google.com...

      A takto bych mohl uvést ještě minimálně 30 dalších her co mají od 900MB do 2GB


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.