Poradna Samsung Galaxy S23 S911B 8GB/128GB

Autor: Calvin | Vloženo: 21.12.2023 000 18:31 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S23 S911B 8GB/128GB

Calvin

Calvin

Vyřešil Samsung nějak přes SW chybu s neostrou levou částí fotografie?

Údajně u většiny prodávaných kusů se tato vada projevuje a výrobce to nechtěl uznat jako důvod k reklamaci. Změnilo se mezitím něco a nebo lze při koupi tohoto telefonu pouze doufat ve štěstí a přinejhorším ho zase obratem vrátit?
Děkuji!

  • elektroshock

    elektroshock

    22. prosince 2023 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    Fotografické problémy, jako je neostrý obraz nebo jiné vady, se mohou objevit z různých důvodů, a mohou být způsobeny jak technickými problémy, tak i softwarovými chybami.

    Pokud se jedná o známý problém s tímto modelem a výrobce jej odmítá uznat, můžete zvážit následující kroky:

    Kontaktujte zákaznickou podporu Samsung: Pokud narazíte na problémy s fotoaparátem, je nejprve dobré kontaktovat oficiální zákaznickou podporu Samsung. Popište jim váš problém a informujte se, zda byl tento problém vyřešen aktualizacemi firmwaru nebo zda existuje nějaký oficiální postup na jeho opravu.

    Aktualizace softwaru: Zkontrolujte, zda máte nainstalované nejnovější aktualizace operačního systému a fotoaparátu. Některé problémy mohou být řešeny aktualizacemi.

    Záruka a reklamace: Pokud se problém s fotoaparátem nevyřeší a máte záruku na zařízení, měli byste mít právo na reklamaci. Informujte se o záručních podmínkách a postupech pro reklamaci výrobku v zemi, kde jste telefon zakoupili.

    Recenze a diskuzní fóra: Prozkoumejte online recenze a diskuzní fóra, abyste zjistili, zda jiní uživatelé s tímto modelem telefonu mají stejné problémy a jak byly tyto problémy řešeny.

    Rozmyslete si návrat: Pokud problém nelze vyřešit a jste stále v záruční lhůtě, můžete zvážit vrácení telefonu a získání náhrady nebo nového kusu.

    Je důležité konzultovat problém s oficiální zákaznickou podporou a dodržovat postupy stanovené výrobcem a prodejcem, aby bylo možné co nejlépe vyřešit problém s fotoaparátem.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Calvin

      24. prosince 2023 - Calvin

      Dobrý den,

      děkuji za odpověď!

      Nejsem vlastníkem tohoho telefonu (zatím), pouze zvažuji jeho koupi, ale zalekl jsem se toho, že bych se měl za dané peníze se zmíněným problémem vůbec potýkat.

      Naštěstí Samsung zdá se o pár měsíců později tuto chybu konečně oficiálně uznal a následně vydal update, který by ji měl když ne přímo řešit, tak alespoň minimalizovat - viz např. zde:
      https://www.androidauthority.com...

      Takže snad tento argument proti koupi není už nutné brát v úvahu.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.