Poradna Samsung Galaxy S20 FE 5G G781B 6GB/128GB Dual SIM

Autor: Petr Brhel | Vloženo: 19.11.2023 000 11:05 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S20 FE 5G G781B 6GB/128GB Dual SIM

Petr Brhel

Nabíjení v autě

Dobrý den, dá se tento telefon Samsung Galaxy S20 bezdrátově nabíjet Držákem GoGEN s Magsafe funkcí (MHMS01) černý do auta ?

  • elektroshock

    elektroshock

    19. listopadu 2023


    Dobrý den Petře,

    Samsung Galaxy S20 FE 5G podporuje bezdrátové nabíjení, ale je důležité si uvědomit, že technologie MagSafe je specifická pro Apple a její magnetické připojení je optimalizováno pro iPhone, zejména modely iPhone 12 a novější.

    Držák GoGEN s MagSafe funkcí (MHMS01) je pravděpodobně navržen pro použití s iPhone zařízeními, která podporují MagSafe. Zatímco Samsung Galaxy S20 FE 5G může být teoreticky nabíjen pomocí standardních Qi bezdrátových nabíječek, nemusí být plně kompatibilní s magnetickým uchycením a optimalizovaným nabíjením, které nabízí MagSafe.

    Pokud hledáte bezdrátovou nabíječku do auta pro váš Samsung Galaxy S20 FE 5G, doporučuji hledat specifické držáky a nabíječky, které jsou kompatibilní s Qi bezdrátovým nabíjecím standardem a jsou navrženy pro širší škálu zařízení než pouze iPhone s MagSafe.

    Je také dobré zvážit, zda držák poskytuje dostatečně silné magnetické uchycení pro váš Samsung telefon, i když nebude využívat MagSafe technologii, aby byl telefon v držáku stabilní i při jízdě autem.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.