Poradna Samsung Galaxy S Plus I9001

Autor: | Vloženo: 15.08.2011 000 20:33 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S Plus I9001

Dostání v ČR

Chtěl bych se zeptat jak je to s dostáním mobilu v české verzi.Ještě jsem neviděl žádnou plnohodnou českou recenzi a všude čtu o ruské verzi telefonu.Tak mě zajímá jestli oficiální česká verze vůbec existuje,a jestli ty 3 společnosti které heuréka nabízí,nenabízejí nějákou cizí verzi.

  • 4U

    4U

    9. listopadu 2011

    Neviděl a asi ani neuvidíš, česká verze neexistuje. Jde, světe div se, o verzi uršenou pro ruský trh !!! Všechny i9001, které se u nás dají koupit, mají češtinu jen dohranou a při první aktualizaci o ni přijdeš. A pak že bejt rusák nemá výhody :) Kdyby to tu prodávali ofiko, tak by asi mnoho GS2 neprodali ...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne
    • 4U

      20. prosince 2011 - 4U

      Tak oprava. Dle údajů ze Samsungu jde o verzi pro Rusko, ale kolega si jej dovezl z Němec. Je brandován pro Vodafone DE a není to nijak hrozný. Čestina byla v základu (v2.3.5) a zůstala tam i po oficiálním upgradu na v2.3.6 . Těch pár aplikací od Vodafonu se dá po rootu snadno zamrazit Titaniem nebo odinstalovat. Takže, kdo jej chce a má to blízko, vzhůru do Německa.


  • albion66

    albion66

    26. ledna 2012

    Bože to jsou odpovědi. Telefon pracuje na OS Android a ten obsahuje ze základu mnoho jazyků včetně češtiny. I kdyby byl určen pro Mars a měl by OS Android bude vždy mít možnost jet i v češtině. Toto není NOKIA se Symbianem. Tam toto hrozí, u Androidu NE!!!!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (2)
    • 4U

      26. ledna 2012 - 4U

      albion66 / Než vypustíš takový blud bylo by dobré, kdyby sis o tom něco zjistil. Měl jsi někdy v ruce motorolu s Androidem? Zjevně ne, protože bys tu nepsal své světoborné výlevy. Jaké budou v telefonu podporované jazyky nerozhoduje Google ani pan Android ale výrobce zařízení. Je mnoho zařízení s Androidem bez podpory češtiny a co víc u mnoha z nich čeština není součástí FW a nelze ji tedy aktivovat žadnými programy ani jinak. Pokud se mnou nesouhlasíš, jdi do Vodafonu a ukaž jak na to těm neš'tastníkům co si mysleli to co ty, koupili si Motorolu Defy a nyní se učí anglicky :)
      Pokud jsi ale chytřejší než já, což je klidně možné, můžeš mi poradit jak tu češtinu v Motorolách spustit. Nepiš mi ale své domněnky typu "Kámoš mi tvrdil že ...", pouze ověřená fakta.
      K SGS+ > v tom čeština opravdu JE.


    • albion66

      26. ledna 2012 - albion66

      http://dl.miui.cz...
      http://forum.xda-developers.com...
      http://forum.xda-developers.com...

      Omluva, zda- jsem se nejak doktnul. Nikdy jsem problem s cestinou do Androidu nemel. Tedy se divim. Nicmene chybama se clovek uci,


    • albion66

      26. ledna 2012 - albion66

      Ovšem dříve než bych zaútočil, zjistil bych si že nejsem na foru zabývající se Motorolou, ale Samsungem.
      Přeji i tak hezký den.:-)


    • Martin

      17. února 2012 - Martin

      Takže v každém Samsungu i9001 Galaxy S Plus je čeština nabo né ?? A jestli ano nestratím jí přeinstalováním SW ??? Děkuji předem za odpověd


    • Albion66

      18. února 2012 - Albion66

      V Samsungu i9001 ktery by jsi tady koupil jsou nahrany ROM-ky povetsinou s XDA a ty jsou vybaveny cestinou. Zpravidla koupene i9001ky maji verzi 2.3.3 vcetne ceske klavesne. Ja jsem svuj flashnul na 2.3.6 ku nemeckou ROM a samozreme i ta ma plnohodnotnou cestinu. Klavesnici take,ale ja si klavesnici doinstalovavam svou (GO) i s cestinou. Telefon vybaveny takovouto ROM kou muzes v klidu i dostat do tkzv.tovarniho nastaveni a zase bude bude mit cestinu. Cestinty by jsi se zbavil jen preinstalaci jine ROM. Cestinu nemaji telefony urceny pro asijsky popr. arabsky trh,nebo tzv.brandovane urcene pro konkretiho uzivatele. Telefon s takovou ROM tady ovsem tezko poridis nebod prodejce jej necha fleshnout (nebo sam), na ROM jak jsem psal vyse. Zaver,vetsinou tady poridis Galaxy S Plus s nebrandovanou ROM pro Polsky,Nemecky popr. Rusky trh a tyto cestinu maji.


    • Albion66

      18. února 2012 - Albion66

      mate-li problem tak tady neco vic o tomto tematu : http://www.i9000galaxy.cz...


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.