Poradna Samsung Galaxy S I9000

Autor: Anonym | Vloženo: 24.07.2011 000 17:45 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S I9000

Anonym

Výdrž baterie s používanými funkcemi....

Chci se zeptat jak dlouho mi vydrží baterie když wi-fi ani 3g používat nebudu? občas nějaká hra, GPS skoro vůbec taky ne, a více spuštěných věcí tak akorát přehrávač+...(málo kdy prohlížeč, psaní sms...) ?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    25. července 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Největším žroutem energie si dovoluji označit právě hry. Takže pokud bude hrát málo, dostanete se na více než dva dny.
    Já jej osobně měl, využíval jsem wi-fi, 3G, hrál hry, posílal maily a pod. Prostě jej využíval na plno... Vydržel mi cca jeden a půl dne. Dokonce jsem s nim zažil den, kdy jsem jej vypojil z nabíječky. Jel jsem na cestu a tak jsem koukal na seriál. Shlédl jsem během toho dne 6 dílů 50min.seriálu a telefon mi i přesto do večera vydržel... Začal plakat po nabíječce až kolem osmé hodiny večerní. Myslím, že na svůj výkon je na tom s baterií ten telefon více než dobře. Kamarád s ním byl na dovolené a díky deaktivování datové sítě mu telefon vydržel celý týden. Je to ovšem jen na příjem volání a sms a nic jiného.
    Nyní mám Galaxy S 2 a ten je na tom s výdrží na polovině... Ale výkon je rovněž vyšší...
    Zkrátka doba kdy jste vypojil telefon z nabíječky a uklidil jste ji na týden do šuplíku je pryč... Dokud nebude nová technologie na baterie tak to bude jen horší a horší. A nebo půjde hmotnost telefonu rapidně nahoru z důvodů zvýšení kapacit baterií.
    Viděl jsem Galaxy S2 s baterií 3500 mAh a můžu zcela upřímně říct, raději jej budu každý den nabíjet...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.