Poradna Samsung Galaxy S I9000

Autor: | Vloženo: 11.07.2011 000 09:09 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S I9000

Samsung X sony ericsson

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je lepší samgung i 9000 galaxy S nebo Sony Ericsson U8i Vivaz Pro Black...a taky jestli někdo neví, který z těchto mobilů je novější ;) děkuju předem za odpovědi
PS: víc bych asi chtěla samsung, ale chci vaše názory :)
(mám 15 let)

  • Mike

    Mike

    14. července 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Přes to že se mi nelíbí Samsung gs z několik osobních důvodů, ale musím ho doporučit spíše než vivaz, z toho důvodu, že je to prostě android a ne symbian. Vivaz myslím už nebude ani podporován formou aktualizací, a rozhodně na něj není takové množství aplikací a her jako na Samsung... rozhodně SAMSUNG. Jinak jsou i jiné stejně nebo velmi podobné telefony navic s led diodou a androidem.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      14. července 2011 - Anonymní uživatel

      S tímto názorem Miceho souhlasím,k tomu není co doplnit...


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    11. července 2011

    Rouhodně doporučuji Samsung...!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
  • Top Mobil

    Top Mobil

    16. července 2011

    U SE Vuvaz je trochu lepší fotoaparát, jinak po všech stránkách /Android, procesor, LCD, kvalita/ je lepší Samsung i9000.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (4)
    • Mr.Ferda

      23. července 2011 - Mr.Ferda

      Hlavně Samsung nemá LCD ale SuperAMOLED což je trošku rozdíl :-)
      Používám dodnes mnoho Symbian přístrojů ale tento OS sám hlavní výrobce (NOkia) v podstatě pohřbil.


    • Mr.Ferda

      23. července 2011 - Mr.Ferda

      Zapoměl jsem dodat že SE měl vždy dobré fotoaparáty a v mnoha přístrojích i zvuk. Tím ale pro mne jeho plusy končí. Sám jsem měl velmi krátce Sony Ericsson Satio U1i.


    • Anonymní uživatel

      23. července 2011 - Anonymní uživatel

      co si mám představit pod pojmem lepší fotoaparát? Když píšete (TOP MOBIL) že Vivaz jej má lepší?
      Jestliže tvrdíte že jeden foťák který má 8mpx je lepší než druhý co má 5mpx tak by jste to upřímně měl jako prodejce zabalit :-)
      Zkuste si ty telefony oba vzít do ruky a udělat pár fotek.... Galaxy S má mnohem lepší možnosti nastavení a patrně bude mít i lepší snímač, protože i s 5mpx dělá leppší fotky než Vivaz...
      Pro rozšíření vašich znalostí : dá se říct že mpx je pouze rozměr fotky... nijak to nevypovídá o její kvalitě!!!


    • Anonymní uživatel

      23. července 2011 - Anonymní uživatel

      S tímto názorem rozhodně souklasím,měl jsem možnost oba modely srovnávat i po této stránce a rozhodně má Galaxy lepší a kvalitněji nastavéné funkce fotoaparátu i oběktivu,takže rozdíl v mpix.je v tomto případě nepodstatný a kvalitněji je Galaxy prostě 1.na současném trhu a to jak technicky,tak předevšim cenou,která je celkem slušně nastavena,takže Beny ví,o čem hovoří-píše.


    • Anonymní uživatel

      23. července 2011 - Anonymní uživatel

      Diky... udivuje me jak takovou hloupost muze rict prodejce mobilu...


    • Anonymní uživatel

      23. července 2011 - Anonymní uživatel

      ...není zač,ale faktem je,že mnoho lidí,kteří se mobilní technikou zabívají kolikrát nevědí,o čem hovoří,i když chápu,že takový to prodejce mobilních tel.,musí znát základy prodeje sortimentu modélů mob.tel.,které prodává,tak se mu to asi kolikrát trochu pomotá,ale na druhou stranu,chce-li v rámci nějaké ankety reagovat na konkrétní model mob.tel.,měl by vycházet předevšim z uživatelské praxe a nikoliv z dostupné dokumentace výropce...


    • Mr.Ferda

      28. července 2011 - Mr.Ferda

      Ale no tak přátelé. Né každý prodejce má čas detailně testovat dlohoudobě každý výrobek . Sám jsem tuto profesi provozoval a i když se elektronice věnuji cca od 13ti let stále je toho mnoho co je nového a ještě neznám tak dobře jak bych si přál. Pokud se jedná o všeobecný obchod tak tím ještě méně. Ještě se Vám nestalo že přijdete do specializovaného elektra na FullHD a oni Vám nabídli HD Ready se slovy že je to stejné a to z úst přivolaného vedoucího protože zaměstnanec rozdíl nevěděl? Firma raději zaměstná hloupoučkou dlouhonohou štíhlou blondýnu s dlouhými vlasy, velkým výstřihem v minisukni než znalého dědka s pleší. Pak se divte.

      U mobilu nikdy nebude kvalitní fotoaparát dokud tam nebude větší čip a pořádná optika. Lze to docílit třeba optikou typu "periskop" jako to mají některé kompakty. Zvyšování Mpix je k hovnu. Pokud není větší čip tak to vede jen a pouze k zvětšení šumu. Některé firmy se uchylují i k takovým praktikám že uvádí 8 a více Mpix ale v realu je tam s bídou 5 Mpix a pak je to digitálně interpolováno. Tohle je u fotek také cesta do pekel. Mám třeba Nokii N70 s tuším 2 Mpix fotoaparátem a ta dělá mnohem kvalitnější foto než N73 kde je 3Mpix protože v zimě je to nepoužitelné neboť to díky UV dělá na sněhu vše modré. Jak foto tak video.

      O hloubce ostrosti si na mobilu můžete nechat ještě hodně dlouho zdát. To neumí ani kompakty. Výsada výhradně zrcadlovek. Teď si jednu technologii nechal patentovat Samsung ale to se tak dostane na kompakty, pochybuji že v rozumné době na mobily.

      Pokud vrazíte do mobilu rozměrově stejný čip a na jednom bude 5 a druhém 8 či více Mpix tak zcela určitě ten 8 a vice Mpix bude stát obrazově za ho***. Šum a jiné. Běžný uživatel ale bohužel slyší právě naty Mpix když kupuje.

      Více megapixelů, lepší fotky? Ne, je to marketingový švindl, varují experti
      http://tinyurl.com/3blgt8d

      Více megapixelů často vůbec nepotřebujeme
      "Z praktického hlediska je zvyšování megapixelů především marketingový tah," míní námi oslovení odborníci z ČVUT.
      Pro zajímavost: obrazovka, na které si fotografie prohlížíme, má obvykle pouze jeden až dva megapixely. Pro tisk na rozměr 13x18 cm podle Filipa Lába stačí i 5 Mpix.

      Obzvláště se mi tam líbí text " Malé čipy s obrovským množstvím pixelu naráží na fyzikální omezení daná podstatou zpracování digitálního obrazu. "Megapixelová válka" se tak stává spíše marketingovým blafem."

      Zdroj: http://technet.idnes.cz...


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.