Poradna Samsung Galaxy S Advance I9070

Autor: Anonym | Vloženo: 19.02.2013 000 21:48 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S Advance I9070

Anonym

Aktualizace

Včera, 18. 1. měla vyjít aktualizace na nový android 4.1 Jelly bean. Je toto tvrzení pravdivé?
Další otázka: Jak aktualizovat android? V podrobnějších bodech, ne jen přes jaký program. Děkuji.

  • Albion66

    Albion66

    19. února 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Sam,ozřejmě jako všechny informace o aktualizaci na Advance, je třeba termíny brát s rezervou. Faktem pouze zůstává, že výrobce potvrdil JB na tento model. Termíny jsou pouze spekulace které se objevují na různých fórech s termíny, které snad možná. Aktualizaci na JB dostali pouze ruští zákazníci a to pouze na model 9070, tedy bez NFC. Kdy to dostanou ostatní, to je opravdu ve hvězdách. Až to přijde, aktualizaze bude možná přes Kies a také přes OTA.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      19. února 2013 - Anonymní uživatel

      Děkuji. Pro verzi I9070P se dozvím aktualizaci hned jak bude dostupná?


    • albion66

      20. února 2013 - albion66

      Přesně tak. elefon kontroluje aktualizace průběžně jakmile se připojí přes WiFi (OTA) nebo přes USB kabel k PC a přes KIES. Sám nabídne aktualizaci. Někde jsem zaslechl termín kolem března, ale těch již bylo.:-) Prostě musíme vydržet a pakliže máš telefon od T-Mobile, tam se čeká ještě déle. Věřím ale že bude.


    • anonym

      20. února 2013 - anonym

      Albion, telefon mám z Amio.cz tak až bude aktualizace tak jí budu mít hned, nebo pak ještě čekat?


    • anonym

      20. února 2013 - anonym

      A mám SIMku od T-mobile,Ale to na to vliv nemá,ne?


    • Albion66

      20. února 2013 - Albion66

      V tom případě aktualizace proběhne nezávisle na T-Mobile. T-Mobile si ROM-ku pro telefony ještě nechává upravovat dle svých požadavků. Doplňují se tam aplikace a spouštěcí a ukončovací obrazovka. V případě koupě z amia.cz tedy ROM bude oficiální od Samsungu určená pro ČR nikoli pro T-Mobile.


    • anonym

      20. února 2013 - anonym

      Teď se tě moc nepochopil, když ho mám koupený z Amio.cz a SIMku mám od T-mobile, tak to budu mít hned, jak to vyjde nebo budu muset čekat až to opravý podle těch požadavků T-mobile?


    • Albion66

      20. února 2013 - Albion66

      :-)) Tak ještě jednou. SIM kartu máš od T-Mobile, ale telefon je z klasického krámu. Předpokládám, že to není šedivka třeba z Polska nebo Německa, ale telefon určený pro trh v ČR. Tento má svou ROM-ku tedy firmware a pakliže by jsi koupil tzv. dotovaný telefon z T-Mobile, tak ten má zase svou (upravenou) ROM-ku určenou pro operátora. Tedy závěrem, pakliže ti po nastartování telefonu nenaběhne logo operátora T-Mobile tak telefon má klasickou ROM. Upgrade se tedy bude vztahovat na termín, kdy bude uvolněna nová verze ROM pro tento přístroj. Dále jestli mám tedy dobré info, u amia.cz se prodává oficiální distribuce pro CZ. a verzi máš I9070 tedy bez NFC. Prakticky pro tento typ poslední upgrade proběhl 21.1.2013 pro ruské uživatele, ti už 4.1. JB mají.


    • anonym

      20. února 2013 - anonym

      Na Amiu je oficiální česká distribuce a oni to tam mají špatně označený, můj telefon má v sobě NFC. A když restartuju telefon, tak se tam objevý nápis a značka T-mobilu. Jak dlouho tak trvá, než Samsung předělá ROM-ku podle požadavků T-mobilu?


    • Albion66

      20. února 2013 - Albion66

      V tom případě je zakoupený model I9070P jenž byl určen pro distribuci v rámci tzv. dotovaných telefonů. Tedy ANO, tento přístroj má oficiální ROM pro T-Mobil. Otázla druhá, to opravdu netuším, může to být řádově i několik týdnů.


    • anonym

      20. února 2013 - anonym

      Sakra :( Já se tešil že to budu mít max. do do konce února, tak teď cca. do donce března..:(


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.