Poradna Samsung Galaxy S Advance I9070

Autor: | Vloženo: 31.01.2013 000 07:30 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S Advance I9070

Zastaralý gingerbread?

Dobrý den, mam takový menší problém. Telefon se nadměrně vybíjí. Opravdu nadměrně, přes noc kdy je zamknutý, vymazaná ramka nic spuštěného se mi vybilo 13%. Mam podezření že je to sice aktualizovaným jádrem, ale bez JB, je to možný? Jinak se mobil i zpomalil a ramka se zadělává častějc, to se mi u tabletu Nexus 7 nedělá. Kdyžtak dík za odpověď

  • Markéta

    Markéta

    31. ledna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Na noc zapínej režim letadlo. Ráno jej zase vypni a klidně hodinu telefon normálně používej. Potom mrkni do grafu Využití baterie, jestli se neukáže probuzení když je telefon mimo signál (v režimu letadlo). Postupně každý den odinstaluj jeden widget z plochy a ráno zase mrkni do grafu jestli nastaly nějaké změny. Já přesně takhle zjistila, která app mi spotřebovávala 10% baterie za noc, teď mi phone baští kolem 3% Pokud používáš nějaké task killery začni odinstalací u nich. Některé přesně to co popisuješ dělají.

    Taky můžeš zkusit aplikaci na měření spotřeby aplikací jako PowerTutor - ale samy mají větší spotřebu, takže je to trochu kontraproduktivní a hodí se spíš pro diagnostiku než dlouhodobé používání.

    No a pokud už máš telefon hodně zahlcený a nic nepomáhá, tak zálohovat data z telefonu a provést tovární reset.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Markéta

      31. ledna 2013 - Markéta

      Ještě mě napadá - pokud nepoužíváš různé Google služby (Google+, Místa) poctivě se od nich odhlašovat (logout).


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.