Poradna Samsung Galaxy Note II N7100 16GB

Autor: | Vloženo: 06.01.2014 000 20:57 | Témata: Poradna Samsung Galaxy Note II N7100 16GB

Dobrý den, prosím vás mám tento mobil od vánoc a zvuk se ořehrává trhavě jak v "hudbě" tak při vyzvánění. Co s tím? reklamace? Děkuji moc za odpověď.

  • blayen

    blayen

    7. ledna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravíčko. Škube se to u každýho zvuku/písničky? nebo jen u určitýho souboru? Ten soubor co se škube je na SD kartě nebo v paměti telefonu? (kam ste ho nahrávala, nebo je to zvuk co už tam byl?) Dělá to i u videa? Je to divný, protože note 2 by se fakt škubat neměl (sám sem to ještě nezažil a to ho občas i trápim) :-D Reklamace je až krajní řešení.. BTW jakou verzi androida tam máte? Ještě starou 4.1.2 nebo aktualizovanou 4.3 (v nastavení>uplně dole "o telefonu">verze systému) ;-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Irena

      7. ledna 2014 - Irena

      Dobrý večer, děkuji za odpověď.Zvuk se škube u melodie která už tam je výrobcem daná. Když mi někdo volá tak vyzvánění je trhavé.Verzi androida mám 4.2.2. Zaktualizovala jsem přehrávač a teď už mi stažená hudba hraje perfektně, ale ty melodie z výroby ne:(.Děkuji moc za odpověď.Irena


    • blayen

      7. ledna 2014 - blayen

      opravdu 4.2.2? neni to 4.1.2? :-) ale to nevadí zní to divně a asi bych zkusil telefon dát do továrního nastavení (tzv. Factory reset) tim se sice vše v telefonu (na sd kartě ne) smaže, ale dost často to podobný problémy řeší. Nebo další věc zkuste aktualizovat systém. Už je venku oficiální 4.3 tak ta by s tim taky mohla pomoct. A ikdyby ne tak se telefon alespoň ještě zrychlí a trošku by se měla i protáhnout výdrž baterky. Najdete to v nastavení>o zařítení (info o telefonu nebo tak nějak) >aktualizace softwaru. mějte zaplou wifi a rači buďte na nabíječce.. A ještě k tomu vyzvánění zkuste aplikaci Zedge. Z ní si můžete stáhnout jak melodie na volání tak i na sms zprávy a třeba se ty nově stažený nebudou trhat. :-) hodně štěstí


    • Irena

      7. ledna 2014 - Irena

      Děkujuuuuuu už to fachčí jak má:)Irena


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.