Poradna Samsung Galaxy Mini S5570

Autor: | Vloženo: 26.10.2012 000 21:05 | Témata: Poradna Samsung Galaxy Mini S5570

Jak spustit hru

Dobrý den. Jsem začátečník a i po nainstalování hry z marketu se mi hlásí " nelze nainstalovat do uložište USB nebo na kartu SD (ta má 1.5 GB volných. Jak na to?

  • Macany

    Macany

    27. října 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    buď povol: Nastavení-zabezpečení-neznámé zdroje(jestli ti ji nejde nainstalovat), nebo aplikace není pro tvůj mobil přizpůsobená...
    podle toho co píšeš, tak spíš to druhé...
    o jakou hru jde?!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • zdenka rohova

      27. října 2012 - zdenka rohova

      Moooc děkuji, že se mi někdo ozval. Původní majitel totiž měl hry nastavené, a když jsem telefon "zresetovala" kvůli gmail adrese, tak dětem zmizely hry a jsou z toho smutné!
      Neznámé zdroje povoleny. Stahovala jsem hry zdarma na google play. Hlavně je bavili "angry birds". Některé aplikace jako stav baterie se instaloval bez potíží.
      Ještě jednou děkuji nočnímu pisateli.


    • Macany

      27. října 2012 - Macany

      a šlo to pak nebo ne? po nainstalování zase zakázat ty neznámé zdroje. Jinak neznámé zdroje jsou jen k tomu, aby si člověk mohl nainstalovat něco jiného než co je v Gplay. Teď teda nemám možnost to zkusit, ale neměl by s tím být problém, zrovna Angry birds jsou dost univerzální. ještě mě napadá přesunout všechny aplikace co jdou na sd kartu(vnitřní paměť je jen 140MB) a vypnout a zapnout telefon :-) tahle hra je dost náročná na paměť při instalaci. když ani to nepomůže, tak zkusit odinstalovat co bylo doinstalováno a nejprve nainstalovat ty hru, přesunout na sd kartu a pak znovu zbytek.


    • zdenka rohova

      27. října 2012 - zdenka rohova

      Aplikace baterka funguje. Jak přesunout aplikace na SD kartu? Nainstalovná navíc byla jen ta baterka, jinak nic.Tedy ještě navíc jsem odinstalovala google street wiev. Nešlo by hry stáhnout z jiného zdroje (nethry) do počítače a pak kabelem do telefonu? Tech her jsem se pokusila nainstalovat více, ale nezdařilo se to ani u jesné navíc radili instalovat Astro file manager (gplay) - tedy myslím, že se to tak jmenuje a taky nic.
      Zatím moc děkuji. Byla by škoda takový pěkný telefon nepoužívat k čemu je vybavený :-( a


    • Macany

      27. října 2012 - Macany

      v Nastavení - Aplikace kliknout na aplikaci a objeví se detaily a možnosti jako odinstalovat a podobně a mělo by tam být i něco jako přesunout na sd, nebo něco na ten způsob, tak tím. u systémových aplikací to nejde, ale u ostatních ano. zkusím někde najít ty anger birds a dát odkaz a postup instalace.


    • zdenka rohova

      27. října 2012 - zdenka rohova

      Tak v nastavení (Správa apikací) je pouze Staženo, Spuštěno, Vše a na SD kartě. Je tam. kliknutím na položku se mi objeví: Vynudené zastavení - aktivní. Odinstalace - aktivní, ˇuložiště: Vymazat data aktivní Přesun na kartu Sd neaktivní, pak je tam ještě Pamět - Vymazat vyrovnávací paměť.
      Nemáte skype?


    • Macany

      27. října 2012 - Macany

      tak to kde nejde kliknout na Přesun na kartu SD jsou systémové aplikace. Skype by měl jít taky z GPlay, pokud ne, zkusím nějak vylaborovat, jak dostat z telefonu instalační soubory a pošlu... Jinak Skype funguje na tomhle telefonu super.


    • zdenka rohova

      27. října 2012 - zdenka rohova

      To věřím. Jen jsem vám chtěla zaskypovat, třeba to bude lepší než psát.
      Ale zatím Vám moc děkuji.


    • Macany

      27. října 2012 - Macany

      tak blazenblazen, ale jde mi jen psát, mám teď pomalý net na hovor


    • Macany

      27. října 2012 - Macany

      Tak jsem to nahodil a mělo by to fungovat. tady je odkaz: https://www.dropbox.com...
      stačí si vybrat a stahnout které budete chtít. Doporučuji 4xAngry birds, skype, Sygic(je to plna navigace, pak se tam musí přes WIFI nahrát mapy, mají cca 500MB). Zbytek aplikací vám bude na nic, je k nim třeba root(administrátorský účet).
      Takže první co, tak zase zaškrtnete v nastavení ty neznámé zdroje a pak spuštěním jednotlivých souborů se nainstalují. po instalaci přesuňte jednotlivé aplikace hned na sd kartu. a odškrtněte neznámé zdroje.
      jako správce souborů vám bude stačit ten co již v telefonu je, to astro zbytečně zabírá místo a nevyužijete ho.
      Kdyby byl nějaký problém, tak se samozřejmě ptejte, když budu vědět, tak poradím... lepší bude přes ten skype, jelikož tady je to na dlouho :-D


    • zdenka rohova

      27. října 2012 - zdenka rohova

      dopbox jsem naistalovala. Přesunuje fotky a videa z tel do počítače a to je celé. Už jsem z toho taky cela GAGA!
      Asi to vzdám!


    • Macany

      27. října 2012 - Macany

      ale neeee, já myslel, aby ste si z mého dropboxu(viz ten odkaz) stáhla ty instalační soubory pro angry birds do PC a pak přenést do mobilu a nainstalovat


    • zdenka rohova

      27. října 2012 - zdenka rohova

      To první angryGPS hlásí při analýze balíčku došlo k chybě. Blackmarkt OK, button Ok angy birds načítá, načítá ......dlouho načítá ....a pak aplikace není nainstalována. ha ha :-)


    • zdenka rohova

      28. října 2012 - zdenka rohova

      Tak zdravím znovu. Problém vyřešen. Ačkoli jsem "zresetovala " přísatroj, nestalo se tak s SD kartou - ta byla nějaká "seklá" . Takže tchán - milovník technických věcí si k tomu sedl, chvilku si s tím hrál. Přeformátoval SD katru a už to funguje skvěle.
      Já Vám moc děkuji za snahu pomoci a několik dobrých rad. Ocenuji, že si někdo našel čas řešit můj problém. Kdyby něco, ozvu se. :-)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.