Poradna Samsung Galaxy Mini S5570

Autor: | Vloženo: 22.12.2011 000 11:41 | Témata: Poradna Samsung Galaxy Mini S5570

Ram

jeste jeden dotaz bych mel je potreba čas od času smazat tu ram pamet? piše to kdyz to smazu ze muzu přijit o data ale zas nekdo mi řikal ze kdyz to budu mit plne tu ram tak to žere baterku ktera uz takhle nevydrzi nic.. poradi nekdo?

  • millec4

    millec4

    25. prosince 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    nemusí být pravda jen o RAM... když máte furt wifi nebo internet 3G a nejvyšší jas displeje, tak to je nejvíc žrout energii.... klidne smažete RAM jen vymaže vybere nedulezite data, stejne obnoví vrati zpátky důležite programky (sms, email, widety, atd dle jak mate instalovano). Osobně jsem smazal, stejne jsem neztratil data emaily, smsky (GoSMS) atd....
    Doporučuji JAS na 30%, jen 2G data (v nastavení/bezdratové sít/mobilní sít/...), hlidat wifi (dle potřeby), vám vydrží až 2x (max 2dny), mám to vyzkoušeno že využívám internet jen 2G jen trochu pomalejší než 3G jen sekundy není tak hrozny.
    Když jsem brouzdal internet při 3G (Hi) tak klidně vybije treba po 3hod...
    Už není jak byvalo takové mobily které vydrželi týden baterie, musíme zvyknout často k nabíjení, kvůli rychlejší CPU a ostatní bezdrátové připojení...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.