Poradna Samsung Galaxy Mini II S6500

Autor: | Vloženo: 08.06.2013 000 10:37 | Témata: Poradna Samsung Galaxy Mini II S6500

Zablokovány telefon

Dobrý den,
můžu se zetat co mam dělat když mi muj bracha zablokoval telefon a ja si nepamatuju jméno od gemail co má dělat děkuji za odpověd.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    8. června 2013

    Hard reset :
    ________________________________________________________

    -Vypněte telefon

    -Vyndejte sim kartu i SD kartu

    -Stiskněte a držte tlačítko hlasitosti šipku (nahoru+dolu) a tlačítko HOME (to velké čím se vracíte do menu) a tlačítko POWER (zapnutí) vše takhle sériově za sebou tak držte dokud se neukáže logo Samsung pak čekejte :)

    -Ukáže se Recovery menu.

    -Tlačítkem Volume Down (Ztlumit-ovládání hlasitosti ) "sjeďte" na wipe data/factory reset.

    -Když už jste našel wipe data/factory reset, sjeďte na něj (tlačítkem hlasitosti) a stiskněte tlačítko HOME (to velké prostřední čím se vracíte do menu) a pak dejte ( Yes -- delete all user ) a pak dejte (roboot system now) telefon se automaticky resetuje viz video: http://www.youtube.com... (nejsem autorem videa).

    POZOR: Přijdete o všechna nastavení, data a kontakty uložená v TELEFONU jinak to pokud vím nejde. Telefon se zapne jako když jste ho poprvé spustil !!!
    Telefonu se nic nestane není tu riziko poškození, ale i tak vše jen na vaše vlastní riziko.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne
    • Barbora

      10. června 2013 - Barbora

      Tahy bych potřebovala resetovat mobil, zkoušela jsem tento postup. A výsledek byl že mobil buď vibroval a nebo jen zhasla obrazovka. potřebovala bych poradit co dál.


    • Anonymní uživatel

      11. června 2013 - Anonymní uživatel

      1.POSTUP

      1.Vypnete telefon
      2.Stiskněte a držte tlačítko hlasitosti šipku (nahoru+dolu) a tlačítko HOME (to velké čím se vracíte do menu) a tlačítko POWER (zapnutí) vše takhle sériově za sebou tak držte dokud se neukáže logo Samsung pak pusťte tlačítka a čekejte dokud se neukáže Recovery menu :) Zbytek v návodu :D

      !!!! Musíte přestat mačkat tlačítka ve chvíli, kdy se na displeji ukáže logo Samsung www.samsung.com tak jak je to ve videu jinak se nedostanete do Recovery menu snad jste to pochopili :)

      2.POSTUP

      Zadání kódu: napište tohle do telefonu jako, když chcete někomu volat *2767*3855# telefon provede automaticky Hard Reset funguje to pouze pokud se můžete dostat na domovskou obrazovku, jestli jste zapomněli zámek displeje funguje pouze 1.postup

      3.POSTUP

      Jděte do menu-Nastavení-Soukromí-Obnovit tovární data. Nejspíše tento 3. postup bude vyžadovat aby jste zadali e-mail a heslo od google účtu tento postup funguje pouze pokud se můžete dostat na domovskou obrazovku, jestli jste zapomněli zámek displeje funguje zase jenom 1.postup

      Doufám že to chápete pokud jste si zablokovali telefon a nedostanete se na domovskou obrazovku bude fungovat pouze 1. postup snad jsem to dost podrobně vysvětlil :D


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.