Poradna Samsung Galaxy J5 2017 J530F Dual SIM

Autor: Miroslav | Vloženo: 13.07.2023 000 16:06 | Témata: Poradna Samsung Galaxy J5 2017 J530F Dual SIM

Miroslav

Zvuk

Při puštění hudba nebo rádia se zvuk jednou sám zeslabí nebo zesílí...nevím si s tím rady.díky za vaši odpověd.

  • elektroshock

    elektroshock

    14. července 2023

    Dobrý den,
    problém se zvukem, který se samočinně zeslabuje nebo zesiluje při přehrávání hudby nebo rádia na vašem Samsung Galaxy J5 (2017) J530F Dual SIM, může být způsoben různými faktory. Zde je několik možných řešení, která by vám mohla pomoci:

    Zkontrolujte hlasitost: Ujistěte se, že hlasitost vašeho zařízení je nastavena stabilně a nepřeskakuje samočinně. Zkuste upravit hlasitost pomocí tlačítek hlasitosti na boku telefonu nebo v nastavení zvuku.

    Vypněte funkci Smart Sound: Na některých telefonech Samsung je k dispozici funkce nazvaná Smart Sound nebo adaptivní zvuk. Tato funkce automaticky upravuje hlasitost na základě okolního prostředí. Zkuste tuto funkci vypnout v nastavení zvuku nebo zvukových efektů.

    Ověřte aplikace třetích stran: Pokud používáte specifickou aplikaci pro přehrávání hudby nebo rádia, může být problém spojen s touto aplikací. Zkuste přehrávat zvuk pomocí jiného přehrávače a sledujte, zda se problém stále objevuje. Pokud se problém nevyskytuje při používání jiné aplikace, můžete zkusit odinstalovat a znovu nainstalovat problémovou aplikaci nebo kontaktovat její vývojáře.

    Aktualizujte software: Ujistěte se, že váš telefon má nejnovější verzi softwaru. Nové aktualizace mohou obsahovat opravy chyb a vylepšení, které by mohly řešit problémy se zvukem. Zkontrolujte, zda jsou k dispozici aktualizace softwaru a případně je nainstalujte.

    Pokud problém přetrvává, kontaktujte prodejce, či podporu Samsung.

    S pozdravem
    elektroshock

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.