Poradna Samsung Galaxy J3 2017 J330F Dual SIM

Autor: | Vloženo: 31.08.2018 000 07:00 | Témata: Poradna Samsung Galaxy J3 2017 J330F Dual SIM

špatný signal na jedné sim

100% funguje jen jedna sim, druhá stále vypadává,když je přehodím zase nejde druhá

  • Samsung Electronics Czech and Slovak

    Samsung Electronics Czech and Slovak

    3. září 2018

    Dobrý den, paní Erebnová,

    velmi nás mrzí popisované potíže. V tomto směru se nejedná o standardní situaci a můžeme doporučit vyzkoušet tzv. Bezpečný režim, který prověří, zda není situace způsobena některou z aplikací třetích stran, kde mohlo dojít k některé ze softwarových chyb. Ten aktivujete tím, že vaší Galaxy vypnete a znovu zapnete. Potom při načítání systému přidržte stisknuté tlačítko pro snížení hlasitosti v okamžiku, kdy se objeví logo Samsung. Telefon přijetí požadavku na Bezpečný režim potvrdí jemnou vibrací a můžete tlačítko pustit.

    V tomto režimu je k dispozici pouze tovární softwarová výbava a aplikace třetích stran jsou blokovány. Telefon prosím testujte v Bezpečném režimu dostatečně dlouhou dobu k tomu, aby se popisované chování mělo možnost projevit.

    V okamžiku, kdy v Bezpečném režimu bude vše v pořádku, doporučujeme zálohovat vaše uživatelská data a následně obnovit tovární nastavení. Zálohovat můžete vaší Galaxy například pomocí programu Smart Switch, který je ke stažení na našich stránkách https://www.samsung.com... .

    V opačném případě, kdy se telefon bude projevovat podle vašeho popisu i v Bezpečném režimu, kontaktujte prosím náš autorizovaný servis, který ho může diagnostikovat po softwarové i hardwarové stránce a případně zajistit nápravu. Vyhledat si ho můžete prostřednictvím tohoto odkazu http://www.samsung.com..., nebo nás kontaktujte na naší zákaznické lince 800 726 786 a nejbližší vám vyhledáme. Děkujeme vám.

    Samsung_podpora.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.