Poradna Samsung Galaxy A52s 5G A528B 6GB/128GB

Autor: Tomáš Janda | Vloženo: 19.11.2023 000 10:53 | Témata: Poradna Samsung Galaxy A52s 5G A528B 6GB/128GB

Tomáš Janda

Vlhkost v nabijecím portu

V telefonu mam upozornění ,že byla zjištěna vlhkost v nabíjecím portu. Nelze to vymazat. Jak může být vlhkost v nabíjecím portu,když je telefon vodotěsný... Děkuji za odpověď.

  • elektroshock

    elektroshock

    19. listopadu 2023

    Dobrý den Tomáši,

    Vaše potíže s upozorněním na vlhkost v nabíjecím portu u Samsung Galaxy A52 5G jsou celkem běžné i u zařízení, která jsou označena jako voděodolná nebo vodotěsná. I když je Samsung Galaxy A52 5G vybaven určitou úrovní odolnosti proti vodě (IP67), stále může dojít k proniknutí vlhkosti do nabíjecího portu v určitých situacích. Zde je několik bodů, které by vám mohly pomoci vyřešit tento problém:

    Vysušení Portu: Nejprve zkuste nabíjecí port pečlivě vysušit. Nejlepší je nechat telefon na suchém a větraném místě několik hodin. Vyhněte se použití fénů nebo jiných zdrojů tepla, které by mohly zařízení poškodit.

    Kontrola Vlhkosti: Upozornění může být také způsobeno vysokou vlhkostí vzduchu. Pokud jste telefon používali v extrémně vlhkém prostředí, může to způsobit aktivaci senzoru vlhkosti.

    Čištění Portu: Jemně vyčistěte port pomocí suché, měkké a nepatřící látky, abyste odstranili jakékoli nečistoty nebo zbytky, které by mohly způsobit falešný poplach.

    Vyvarujte se Nabíjení: Pokud je upozornění stále aktivní, vyhněte se nabíjení telefonu, dokud není upozornění zrušeno, aby nedošlo k poškození.

    Restart Telefonu: Někdy může pomoci jednoduchý restart telefonu.

    Servisní Kontrola: Pokud problém přetrvává, je možné, že je senzor vlhkosti nebo samotný port poškozený. V takovém případě doporučuji kontaktovat autorizovaný servis.

    I když je telefon odolný vůči vodě, stále je potřeba s ním zacházet opatrně a vyvarovat se vystavení extrémním podmínkám, jako je ponoření do vody na delší dobu nebo vystavení vysokému tlaku vody.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.