Poradna Samsung Galaxy A5 2016 A510F

Autor: GeTo | Vloženo: 30.04.2016 000 23:56 | Témata: Poradna Samsung Galaxy A5 2016 A510F

GeTo

GeTo

Který ?

Dobrý den, nemůžu se rozhodnout mezi těmito telefony a proto prosím o radu: Samsung Galaxy A5 2016, Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z3.. Velikost telefonu není pro mě důležitá..Děkuji

  • Kubík

    Kubík

    3. května 2016

    Doporučuju zajít do prodejny a s každým telefonem se trochu pohrát, potom budete vědět který vybrat. Jinak všechny tři smartphony jsou dobrá volba, u note 4 je však cena podle mě stále vysoká a prakticky je to dva roky starý model (ikdyž hardware je stále dobrý). Po uvedení note 6 půjde cena ještě určitě dolů. Použití stylusu má řadu výhod, které ale spousta lidí při běžném používání nikdy nevyužije. Pokud nebudete často používat stylus, do nota bych asi nešel. Xperie je dobrá volba pokud vám nevadí trochu horší display a absence figerprintu..

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • GeTo

      3. května 2016 - GeTo

      Děkuji za odpověď, v prodejně jsem byl, a nejspíš si vyberu mezi A5 a Z3.. Bohužel v prodejně je špatné světlo a srovnávat tam foťáky je skoro nemožné.. Myslíte, že fotí lépe Z3 než A5 ? Trochu se bojím i 2GB u A5 aby se po pár měsících nezačal sekat.


    • Kubík

      4. května 2016 - Kubík

      V mnoha recenzích jsem porovnával foto pořízené např. galaxy s6, což je jeden z nej fotomobilů současnosti a A5 2016. Také jsem porovnával Z3 s galaxy S6. Abych byl upřímný, moc rozdílů jsem nenašel, Xperia Z3 a A5 2016 zaostávají trochu za S6 až za snížených světelných podmínek. Za dobrého osvětlení jsou pořízené fotky téměř srovnatelné. Velký rozdíl je potom v rychlosti ostření, kde S6 a Z3 bude určitě na lepší úrovni, ale to je také otazka vychytaného firmware, kde díky budoucím aktualizacím může a5 2016 v tomto ohledu oba dohnat (je to stále nový telefon). Klidně si přečtěte v recenzích, jaké obrovské chyby měla Xperia Z3 při uvedení na trh, pár měsíců trvalo než tel. vyladili v aktualizacích. Co se týká paměti Ram, tak na to už jsem odpověděl v předchozím dotazu. Použití pouze 2 GB paměťového modulu udělal Samsung z vypočítavého důvodu. Kdyby už měl tel 3GB Ram paměti a andoid 6.0, tak už by moc konkuroval vlajkovým modelum S6 a S7. Žádný výrobce si nenechá vykrádat vlajkové lodě..


    • GeTo

      4. května 2016 - GeTo

      Mockrát děkuji za vyčerpávající odpověď :)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.