Poradna Samsung Galaxy A40 A405F Dual SIM

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 25.09.2020 000 21:02 | Témata: Poradna Samsung Galaxy A40 A405F Dual SIM

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Problém s nabíjením

Dobrý den, telefon používám už rok a už podruhé mám problém s nabíjením. Po připojení nabíječky telefon nereaguje. Už jednou byl ze stejného důvodu reklamován, nutná výměna základní desky. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo podobné zkušenosti. Děkuji.

  • Jirka P.

    Jirka P.

    5. prosince 2020

    Mám stejný nebo možná podobný problém. Po připojení telefonu k originální nabíječce se mi zobrazí kruh s bleskem a pak nic (pokud je telefon úplně vybitý, což se mi teď stává často). Někdy se objeví oranžový trojůhelník (asi indikace problému s nabíjením. Někdy se telefon nabíjí velmi pomalu za hodinu 5%, Někdy (ale podlední dobou velmi málo) zafunguje rychlé nabíjení. Někdy se mi také vybije ze 100 na 50% běhěm 3-4 hodin. Absolutně nechápu. telefon mám rok.

    Podobný problém jsem začal mít na Nokii 7 kde se mi patrně utrhl konektor. Když zatlačím na konektor a nahnu do určité polohy, tak se začně nabíjet. Přijde mi, že USB C není zrovna konstrukčně domyšlené, není bytelné jako předchozí konektory, u všech zařízení co mám se mi konektor viklá.

    Bohužel ale řešení nemám. Telefon mám služební, když jej nenabiju, nikdo se mi nedovolá. Tak asi požádám o výměnu a nebudu to řešit.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.