Poradna Samsung Galaxy A20e A202F Dual SIM

Autor: | Vloženo: 08.10.2019 000 23:23 | Témata: Poradna Samsung Galaxy A20e A202F Dual SIM

Co znamená distribuce EU? Je ovládání v češtině?

  • Samsung Electronics Czech and Slovak

    Samsung Electronics Czech and Slovak

    9. října 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den Petře,

    všechna naše zařízení mají již z výroby určení pro konkrétní trh. Je to z toho důvodu garance správného fungování v místních technických podmínkách a jednotlivé distribuce se tedy mohou lišit v softwarové i v hardwarové výbavě. V rámci Evropy, jsou to například německy mluvící země, Polsko, Česko + Slovensko a podobně.

    Z naší strany tedy neexistuje nic, jako evropská distribuce a tím méně evropská záruka. Některé větší prodejní společnosti, které mají mezinárodní síť poboček, jsou schopné v rámci své prodejní sítě zajistit servis i cizích distribucí a mohou toto označovat jako evropskou záruku.

    V okamžiku, kdy je zařízení určeno pro jiný, než Česko – Slovenský trh, nemůžeme garantovat jeho správné fungování a ani poskytnout servisní služby. Za správné fungování zařízení z výše uvedených důvodů nese plnou zodpovědnost prodejce, který ho na našem trhu prodal. V okamžiku potřeby reklamace je nutné obrátit se na něj, aby servis zajistil. Možné je také na základě identifikace distribuce telefonu, kontaktovat náš autorizovaný servis v zemi, pro kterou je určen.

    Děkujeme za Váš zájem. Samsung_podpora.


    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.