Poradna RugGear RG-100

Autor: | Vloženo: 26.08.2017 000 09:02 | Témata: Poradna RugGear RG-100

Písmo

Nemohl by mi prosím někdo z uživatelů napsat, jaká je velikost písma? Čtu, že písmo se nedá zvětšit. Ale to by nevadilo tolik, kdyby bylo tak akorát. Měl jsem např. v ruce Evolveo X3 a tam to byly na mě blechy. Zvětšit se také nedaly, tak jsem přístroj vracel. Nechce se mi jezdit do Brna, abych si to v snad jediné kamenné prodejně, kde se prodává vyzkoušel.
Děkuji

  • Roman

    Roman

    3. září 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Písmo je dobře čitelné, ale spíše malé, bohužel nelze zvětšit ani změnit. Písmo je jedno a to samé stejné v nabídkách, telefonních seznamech, sms doručených i při psaní atd. První písmeno je velké, další již malá.
    Pokud někdo hůře vidí do blízka, tak tento telefon bych nedoporučil. Například sms je zobrazena na 5 řádků.
    Změřil jsem to teď na telefonu na displeji pro konkrétní představu - prakticky všechen text tvoří malá písmena a ta mají na výšku 2 milimetry, velká písmena mají na výšku necelé 3 milimetry.
    Píšete o telefonu Evolveo X3 (odolný telefon?), já jsem pro na blízko hůře vidícího rodinného příslušníka kupoval teď telefon Evolveo EasyPhone XD - klasický telefon, dobře ovladatelný, displej velký barevný (i fotky na něm zobrazíte a MMS můžete přijímat), písmo velké, velmi dobře čitelné - za cenu 800 Kč skvělý telefon.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.