Poradna Prestigio MultiPhone 7500 16GB

Autor: | Vloženo: 27.04.2014 000 14:58 | Témata: Poradna Prestigio MultiPhone 7500 16GB

Poruchy

Dobrý den , přemýšlim o koupi tohoto mobilu PRESTIGIO MultiPhone 7500 a chtěl bych se zeptat jaká je dostupnost ochranné folie na displej a krytů . Také jaká je reklamace na ten to produkt . Popřiklad uvedte nějaké věci na které si lidí stežují . Děkuji za odpověd

  • Marťak

    Marťak

    14. července 2014

    Na telefonu už ochranná fólie je od výrobce, i s krytem plastovým.
    Pozdro jsem sehnala od značky MG (vel. 17) za 169 kč.
    Nemůžu si na nic stěžovat (možná nepřítomnost slotu na micro SD card)- ale pamět je dost kapacitní. Vše mi funguje bez problému, aplikace se nekoušou. Baterka mi vydrží dva dny a to je internet zaplej furt, zároveň je i rychle nabitý.
    Opravdu může konkurovat mobilům s cenou nad 10.000 kč

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Ruzule

      31. srpna 2014 - Ruzule

      rychle nabitý? cože? nabíjím ho cca 4h, a z původních 10% jsem na 85%.... a to ho během nabíjené skoro nepoužívám!


    • MarťaK

      3. září 2014 - MarťaK

      Nabíjím cca 2 h, je důležité jak nabíjíte, při nabíjení, mám vyplí internet, po dobití 100% baterie kdy se ozve signální zvuk, nechám mobil ještě dalších 10 min nabít, baterie pak déle vydrží. Před uzamčením telefonu, také povypínám otevřené aplikace (dlouze zmáčknout tlačítko se třema tečkama), pak také v battery doctoru, který je předinstalovaný lze nastavit úsporu baterie. Nemám poté problém, aby vydržel s průběžně zaplím internetem 3 dny, hraji hry, dost času také provolám aj. Internet po 3 dny mám zaplí cca 36 hodin.
      Např. mobil jsem nabíjela předevčírem večer, dnes tj. po 38 hodinách od nabíjení mám baterii 80 %, nevím kde máte potom problém Vy. Vše se dá nastavit, aplikace dost pomůžou, některé dost ždímou baterii, např. jsem smazala Cleaner, jel v kuse a možná něco smazal, ale místa mi to tolik nepročistil. Jiné aplikace, které se hlásí jako velmi užitečné, ve skutečnosti, moc nepomáhají, jen běží reklamy a žerou baterii.


    • Ruzule

      3. září 2014 - Ruzule

      možná se jedná o vadný kus. já už telefon reklamovala. když jsem ho ráno sundala z nabíječky se 100% a po celém dni V TAŠCE měl 80%....


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.