Poradna Prestigio MultiPhone 5430

Autor: | Vloženo: 13.09.2013 000 20:06 | Témata: Poradna Prestigio MultiPhone 5430

Vyzvánění.

Dobrý den,jde na tomto telefonu nastavit svou melodii,mp3, jako vyzvánění? Mám tento telefon sice druhý den ale stále se mi to nedaří nalézt,zda to jde. Děkuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. října 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím, po dlouhém a úmorném zkoumání musím hrdě prohlásit, že se mi to povedlo :-). Takže základem je dát ty vyzváněcí mp3 do interní paměti telefonu (je jedno do jaké složky), NIKOLIV NA SD KARTU! Pokud vyzvánění budete mít na SD kartě a telefon připojíte k PC, tak se Vám vyzvánění přepne na základní. Dále si ve správci souborů najděte požadovanou mp3 a držte na ní prst dokud se neobjeví nabídka - dále NASTAVIT JAKO -> a zde už je na výběr RINGTONE (vyzvánění), NOTIFICATION (sms a jiná oznámení) a ALARM (melodie budíku). Tímto krokem jste přiřadil mp3 do seznamu melodií a nyní to půjde.
    Vyzvánění + melodie oznámení najdete v nastavení zvuku, SMS melodii měníte v SMS -> NASTAVENÍ a melodii budíku v HODINY -> NASTAVIT BUDÍK -> NASTAVENÍ. Je to podle mě zbytečně složité, ale jakmile se do toho dostanete, tak je vše jak má být. První den jsem byl přesvědčený, že ho půjdu vrátit (ze zákona 10 pracovních dnů na vrácení peněz při nákupu přes internet - v mém případě Alza HK), ale pak jsme se skamarádili :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (5)
    • Ne (3)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.