Poradna Prestigio MultiPhone 5000 Duo

Autor: Anonym | Vloženo: 09.05.2013 000 17:55 | Témata: Poradna Prestigio MultiPhone 5000 Duo

Anonym

Všechno

Nahrává HD videa? Jaká je kvalita fotek? Dostává se prach pod displej? Je opravdu tak moc těžký nebo se to dá přežít? Co chod her, je plynulý ? Celkový chod telefonu, je plynulý ?
Předem Díky za odpovědí :))

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    9. května 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    HD asi ne, nebo nevím, na rozlišení 800x480 to nejde poznat.
    Fotky jsou hodně kvalitní, až jsem se divil. Mobil má funkci makra, fotky z blízka. Dá se zaostřit na detail až z 5cm, Když přiložíte email, pošlu vám pár fotek co jsem pořídil tímto mobilem.
    Prach pod displayem nemám, 3 týdny používání. Těžký je, ale to je otázka zvyku 3 dnů (aspoň u mě, před tím jsem měl LG Optimus me P350), stejně tak 5 palcoví display.
    Chod her - osmos HD, Need for speed most wanted, angry birds - všechny díly.... šlapou krásně.
    Chod telefonu je naprosto bez problému. Jediné co bych vytknul je originální launcher, hladkost v scroolování a přesouvání je pod míru, ale to bez problému napraví apex, holo, nova launcher.
    Telefon má pěkné dílenské zpracování, a jak bylo už v mobilmania uvedeno, nic nevrže a všechno perfektně lícuje, akorát, a to musím podotknout, se mobil bohužel rozvrže, a je to způsobeno krytem který je k mobilu přiložen. Velmi obtížně se mobil do pouzdra zasunuje, a ještě víc obtížněji se vyndavá, občas jsem měl strach že ho i rozmáčknu, a navíc je mobil zasunut až po okraj displaye a zbývá vám místo na uchopení buď na přední kamerce, reproduktoru nebo senzoru osvětlení, tedy vyberte si co bude stále ošmatlané. A tím, jak mobil zasouvám a vysouvám ze horní část rozvrže, ale to je věc které si všimnete jenom vy, doporučuji si koupit jiné pouzdro.
    Pokud si budete k tomu kupovat fólii, tak mějte na vědomí že jde o 5´´ display, takže fólii na PSP :D

    Jediná nevýhoda kterou mobil má je 512, ani ne tak na hry, ale na chod systému.
    Je to jenom problém u lidí kteří si neustále hrají s plochami, notifikacemi, integrací aplikací a sítí.... atd. Pokud jste běžný uživatel a žádáte pouze hezký fotky, pohled na videa, hudbu, sms, hovory a dobré hry tak je mobil optimální. Ale já jsem rejpal, vyhledávám costum ROM, root atd, tak je to problém. Jde o velikost ram, mám dost upravené plochy a stává se že se mobil zasekává. Nejde o hry, ale o aplikace běžící na pozadí. LW, widgety, pár app na pozadí, + otevřený prohlížeč, FB chat a appolo a je problém.
    Jestli se s tímto setkáte, stačí si vybrat méně náročný LW, vypínat FB (já na něj chodím přes google chom) a ostatní kterých si všimnete. Třeba jsem nepochopil, proč mi v procesech běžely google mapy, které zabírali cca 30 MB? Street, a spousta dalších které jsem nepoužíval, smazat a pohoda. V běžném stavu mám volných cca 130 MB (a zrovna teď jenom pro představu, nic zatím celí den nevypínal a dosti jsem mobil dnes používal, 73 MB cože je nadmíru dostačující)

    Rád zodpovím další dotazy :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      9. května 2013 - Anonymní uživatel

      Díky moc, hodně mi to pomohlo. Mám vybráno, tenhle mobil je skvělej, beru ho:)
      Když tak ty fotky, pokud byste byl tak hodný a poslal mi ukázky tak vám dám kontakt na FB i email..
      Email: [email protected]
      FB: http://www.facebook.com/david.parik
      Ještě jednou velký díky :)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.