Poradna Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Autor: | Vloženo: 04.11.2012 000 12:09 | Témata: Poradna Prestigio MultiPhone 4300 DUO

MicroSD

Da se na microSD kartu stiahnut andriod hry film atd

  • Milan

    Milan

    4. listopadu 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    S filmy není vůbec problém, to jsou jen data pro nějakou z aplikací, takže podle velikosti karty ji můžete filmy zaplnit po okraj :-)

    Se hrami je to trochu složitější, některé vyžadují prostor na systémovém disku a úložišti systému, tedy na vnitřní 4GB SDkartě (kde je z toho ale jen 2,1GB prostoru na aplikace). Extra datově náročné hry samozřejmě vyžadují většinou prostor na vnitřní paměti, ale je možné, že nějaká snese přesun SD2.

    Zkoušel jsem hry o velikosti 500MB až 1GB. Fungovali dobře, ale asi více než 1-2 extra náročné hry tam nedáte. Trochu jsem to ošálil tím, že v android asistance jsem provedl backup instalace hry a pak jej přesunul z SD1 a SD2. Když jsem si ji chtěl spustit nakopíroval zpět na SD1 s provedl restore v android asistentu.
    S extra datově náročnými hrami by jste stejně byli limitováni i jinde, myslím tím špičkvých smartphonech, pouze by jste jich měli tam dvakrát , třikrát více než zde.
    Množství instalovaných aplikací také ovlivňuje zaplňování systémové paměti (lze nekteré procesy pomocí nástrojů sestřelit) a může zpomalovat činnost smartphonu a nebo jej úplně zamrznout či zhroutit.
    Vždy se jedná o jakýsi kompromis, co instalovat a co ne..

    Milan

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.