Poradna Mobilní telefony


Autor: | Vloženo: 04.07.2017 000 16:59 | Témata: Poradna Mobilní telefony

Odolný fotomobil

Dobrý den, hledáme odolný mobil, který umí fotky a videa v dobré kvalitě. Odolný prachu,vodě i pádu. Na velikosti nezáleží. Hry na mobilu nehrajeme. Občas používáme GPS a internet. Jestli o něčem víte,tak prosíme o tipy. Díky.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    4. července 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Odolne fotomobily nejdu na nasom trhu kupit. Riesil by som to tak, ze by som kupil iPhone 7 resp. SG S7 a dokupil by som k nim odolne ochranne puzdro z eBayu alebo Aliexpressu. Jedna sa o spickovo fotiace a spickovo tociace vodeodolne telefony - z armoured puzdrom predstavuju najlepsiu moznu volbu.
    Dalej by som sa pozrel na SG A3 2017, A5 2017, pokial nemate prilis vysoky rozpocet. Plati pri nich to iste, co vyssie - dokupit k nim armoured puzdro. Pokial je podmienkou odolnost uz od vyroby, pozrite sa na Xcover 4. Ten vsak fotoaparatmi poriadne zaostava za ostatnymi menovanymi.
    Pozrel by som sa aj na LG G6.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Zbyněk

      4. července 2017 - Zbyněk

      Díky moc. V tom pouzdru se to dá normálně ovládat nebo se musí sundat? Když jsou ruce od hlíny... O tom Xcover 4 jsme taky uvažovali. A odolné mobily jako blackview BV 6000 nebo BV 6000 S (případně i 5000 nebo 7000), Ulefone armor, Evolvea apod, který z nich má video a fotky nejlepší,víte prosím? Díky.


    • Anonymní uživatel

      4. července 2017 - Anonymní uživatel

      Ano, samozrejme, telefon v puzdre sa da normalne ovladat, len je vacsi ako bez puzdra. :)
      S rukami od hliny telefony ovladat idu - nejdu vsak odomykat citackou. :)
      Tieto cinske odolne mobily nerobia prilis dobre fotky - nemozu sa rovnat ani s taykm Xcoverom 4, najslabsim z mojho vyberu, toboz uz s iPhonom 7 alebo SG S7... Najlepsie z nich foti asi ten BV6000, ale ani ten podla mojho nazoru nema na Xcover. :) (BV5000 nie je vobec odolna (displej) a BV7000 je zatial velmi draha na tu svoju vybavu.)

      Este ma napadlo... S7-cka sa vyraba aj v obrnenej verzii, ta vsak nie je u nas k dostaniu.


    • Anonymní uživatel

      4. července 2017 - Anonymní uživatel

      A este som si nasiel gramaticku chybu...
      *s armoured puzdrom :)


    • Zbyněk

      4. července 2017 - Zbyněk

      Díky,díky. BV 6000 nebo 6000S? Někde myslím v diskuzi totiž psali,že S má z nich lepší foťák.Je sice slabší výkonem,ale to by nemuselo tak vadit,když je zase levnější. Dočetli jsme se,že verze iget je kvalitnější i když dost dražší,takže asi se vyplatí si za ni připlatit?
      Vaše všechny návrhy ještě prostudujeme. Chtěli bychom ale tak do 7000Kč,takže ty dražší asi ne. Takže asi BV nebo Xcover4,příp. A3,A5. Čtečku otisků ale nepotřebujeme. Zato diktafon (záznamník) by se hodil.


    • Zbyněk

      4. července 2017 - Zbyněk

      Ještě z těch méně odolných jsme koukali na xperia Z3,že by snad měla mít dobré foto a video. Potěší taky nízké SAR. To u BV 6000 jsme ještě ani nenašli na netu. A jaký máte názor na ten ulefone armor? Díky.


    • Anonymní uživatel

      4. července 2017 - Anonymní uživatel

      S je odlahcena verzia "normalnej", klasickej verzie BV6000. Ak ma tak nieco lepsi fotak, je to BV6000. :)
      Ano, spolocnost iGET upravila dany telefon ako po softverovej stranke, tak aj po hardverovej stranke. Co sa tyka softveru, operacny system telefonov z iGETu je lepsie prelozeny a co sa tyka hardveru, ochrana repdoduktoru z tovarne je nedostatocna, preto spolocnost iGET pridava do telefonov membrany, ktore tento reproduktor kryju. (Dlhodobe vystavovanie BV6000-ky, ktora nepresla upravami iGETU drobnym ciastockam, napriklad zeleznym pilinam, moze mat na reproduktor neblahe nasledky.)
      Diktafon obsahuju vsetky smartfony.
      Xperia Z3 nepatri medzi tie menej odolne, ta patri medzi neodolne. Na internete je mnozstvo pripadov ked Z3-jke (resp. Mini, to je jedno) v zimnych mesiacoch praskol displej alebo zadna strana pri minimalnej fyzickej aktivite, ako napr. pri vkladani telefonu do vrecka. (Pred cca. rokom sa to riesilo aj tu na Heureke.)
      Ulefone Armor je podla mojho nazoru dobry telefon. :)


    • Zbyněk

      4. července 2017 - Zbyněk

      Díky moc za všechny informace.


    • Zbyněk

      5. července 2017 - Zbyněk

      Ještě dotaz. Jak je řešena ochrana čočky foťáku u odolných nebo i klasických mobilů teď? Je tam nějaké nepoškrabatelné sklo? Náš starší samsung má to sklo u foťáku poškrábané asi z toho,že jsme ho pokládali na zadní stranu,třeba i v autě,kde se pohyboval. Takže fotky jsou hrozné. U nějakého mobilu psali např.,že je foťák více zapuštěn. Díky.


    • Anonymní uživatel

      5. července 2017 - Anonymní uživatel

      Lisi sa to model od modelu. :) (poniektore maju sklicko kryte zafirom...)


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. července 2017

    Dobrý den,
    zkuste se podívat na Sony Xperia řady Aqua mají certifikace IP65 a IP68. Jde o standardizovanou certifikaci odolnosti zařízení proti prachu (IP65) a vodě (IP68 – tryskající voda i ponoření). V kombinaci s kvalitním pouzdrem by to mohla být ideální volba.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.