Poradna Mobilní telefony


Autor: | Vloženo: 01.08.2016 000 12:29 | Témata: Poradna Mobilní telefony

Výběr smartphonu do 5000

Rozhoduji se mezi telefony LG x screen , Huawei p8 lite , Lenovo k5+ , Lenovo vibe s1 lite
P.s.: Powerbanku tahat nechci! Žádné xiaomi, v parametrech se vyznám a jenom mezi těmito telefony! Zvlášť pro Matoo : ŽÁDNÉ XIAOMI!!!!

  • Hopsající králíček

    Hopsající králíček

    1. srpna 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Toho teda ale nakrkneš, že ti nemůže doporučit svého božího koně.

    Za mě teda: Lenovo vibe s1 lite

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Matoo

    Matoo

    1. srpna 2016

    Žiadny boží kôň... Pokiaľ je vo výbere dobrý telefón, tak Xiaomi doporučovať nemusím. Pokiaľ nechcete powerbanku, tak žiaden P8 Lite, ktorého batéria je dosť biedna. Za mňa by to bolo LG, ktoré sa veľmi dobre drží, dobre fotí, výdrž aj výkon sú slušné, druhý displej je praktický. Zaujímavý telefón za zaujímavú cenu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Hopsající králíček

      1. srpna 2016 - Hopsající králíček

      Zas tu "netrep hovadiny". Sám vidíš, že ty Xiaomi cpeš úplně všude (snad jen kromě TOP modelů, kde Xiaomi nic nemá) a už to tu začíná mnohým vadit!
      A recenze tipu - velmi dobře se drží, obzvláště k velké šířce mobilu to je fakt něco - :D


    • Matoo

      1. srpna 2016 - Matoo

      Xiaomi doporučujem vo veľkom množstve otázok, no nie všade. Pokiaľ záujemca zadá nejaké telefóny, ktoré si on sám vybral a sú tie modely dobré, tak tam nemám dôvod dávať Xiaomi. Xiaomi nedávam ani tam, kde podmienky, ktoré stanovil záujemca nesplňuje žiadny model. Tu máš odkazy na niekoľko otázok, kde som Xiaomi nespomenul (ak by si sa náhodou nepamätal): https://mobilni-telefony.heureka.cz... https://mobilni-telefony.heureka.cz... https://mobilni-telefony.heureka.cz... https://mobilni-telefony.heureka.cz... https://mobilni-telefony.heureka.cz... A tak ďalej... A to som vyberal len z prvej strany, takže nehovor, že ho dávam úplne všade. (Xiaomi top model má, a to Mi5) Keď ti to vadí, nevšímaj si to.

      Mne sa X Screen držal dobre, dobre mi sadol do ruky. Môj telefón je ešte o 5 mm širší a taktiež sa mi dobre drží. To, či sa telefón dobre drží nieje len o rozmeroch telefónu, ale aj o tom ako je tvarovaný a aké veľké dlane máš.


    • Hopsající zajíček

      1. srpna 2016 - Hopsající zajíček

      Ty Mi5 nazýváš TOP modelem olalá
      Tak v klubu Xiaomi je jednooký mezi slepými opravdu králem. Jinak to snad nemyslíš vážně!
      Už bys konečně měl s těmi Xiaxaofounami jít tam... do zádele.
      Až tu bude oficiální zastoupení s cz distribucí a zárukou, kvalitní servis, podpora všech cz LTE pásem (bez 800MHz ani ránu-ve městě data téměř nepotřebuješ, protože je na každém rohu free WiFi), pak to bude slušný telefon


    • Matoo

      1. srpna 2016 - Matoo

      Su v nom pouzite top komponenty, takze to top model je. Nie kazdy chodieva na vidiek, takze 800 MHz LTE taki ludia nepotrebuju, ti sa mozu obhliadnut po Xiaomi. Vzdy dam okrem Xiaomi aj ine alternativy, lebo viem, ze niekomu sa nemusi pacit, niekomu nemusi vyhovovat prostredie, niekto chce aj 800 MHz frekvenciu. Ak si si nevsimol, vzdy dam na vyber sest moznosti (ak to okolnosti dovoluju), medzi ktorymi su aj ini vyrobcovia. Existuju aj dobri dovozcovia sediviek, co ti zaruku v pripade poruchy uznaju.


    • BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      1. srpna 2016 - BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      Matoo a co máš vůbec za telefon? Značku hádám Xiaomi :DDXDD


    • BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      1. srpna 2016 - BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      A jen tak mimo, docela sympatická je mi značka coolpad, co říkáš na Torino nebo Torino S?


    • Matoo

      2. srpna 2016 - Matoo

      Samozrejme, ze Xiaomi, model Redmi Note 3 Pro. :) Coolpad nieje prave najlepsi vyrobca. Vykonovo na tom neni nejak extra dobre, Torino ma horsi fotoaparat, podpora je prakticky nulova. Ja by som sa obzrel po inom.


    • BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      2. srpna 2016 - BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      A nějaký telefon s čištsim androidem ? Do 5000 ? Koukal jsem na Lenovo Moto G ale to je extrémně tlustý telefon .


    • Matoo

      2. srpna 2016 - Matoo

      To, že je Moto G tučná nevadí, o to väčšiu šancu máš, že ak ti telefón spadne, nič vážne sa mu nestane. Do vrecka sa ti vlezie, vďaka zahnutému "zadku" sa dobre drží. Väčší problém je už ale to, že pokiaľ je telefón položený na stole, tak je na ňom prakticky nemožné pohodlne písať, lebo telefón sa kymáca zo strany na stranu ako Čierna perla. V celku je to ale podarený fón, no brať ho len vo variante 2/16 GB, pretože 1/8 GB je extrémne málo. Procesor je dosť výkonný.
      Čistejší Android? Zopár ich tu ešte je. Vodafone Smart Ultra 6, Zopo Speed 7 má len balíček ikon, Android je bez nadstavby. Doogee do svojich modelov tiež nedáva nadstavbu, v tejto cene ide zohnať F3 Pro.


    • BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      2. srpna 2016 - BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      Na ten Vodafone jsem koukal, ale mám o2 operátora asi bych ho musel změnit :/ ale ono o2 poslední dobou se zákazníky pěkně vym*dává takže nevím... Ale parametry ujdou a u Moto G bych tu 1g/8g variantu nebral, zas tak blbej nejsem :D


    • BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      2. srpna 2016 - BROUMBORBUROUBAMBUROUCH

      U toho doogee je stejná baterka jako u p8 lite, a ještě k tomu FHD displej :/ ale 3 gb ram je super


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.