Poradna Oukitel U7 Plus

Autor: | Vloženo: 02.04.2017 000 20:17 | Témata: Poradna Oukitel U7 Plus

Aktualizace na Android 7 Oukitel u7 plus

Zdravím neví někdo prosím vás jak aktualizovat na Android 7 každý píše že mu vyskočila aktualizace ale zkouším každý den a nic píše to že systém je aktuální což je poslední aktualizace 6.díky moc za radu Michal

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    2. dubna 2017

    https://gizchina.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Michal

      3. dubna 2017 - Michal

      Díky za odpověď. Na toto jsem se díval mám vlastně tu poslední aktualizaci android 6 ale tu 7 to nevyhledá. Chce to po mě abych stáhl aplikaci Mega a přes to stáhnout ty 3 balíčky s aktualizaci. A potom co? Můžete poradit s aktualizaci nejsem až takový profík děkuji. Někdo psal někde tady že mu v nějakém servisu poradili že je chyba Google účtu či co a potom mu aktualizace normálně šla tak nevím díky Michal


    • Ladislav

      2. května 2017 - Ladislav

      Vzhledem k tomu, že se jedná o tzv. „cross update“ a existuje příliš mnoho změn při přechodu z Android 6.0 na Android 7.0, je nutno tuto aktualizaci provést ve dvou krocích.

      1. krok: klepněte na „Wireless update“, zkontrolujte aktualizace a zadejte poslední verzi aktualizace Android 6.0: OUKITEL_U7_Plus_V20.0_20161220, stáhněte ji a nainstalujte.

      2.krok: po nainstalování verze V20.0 klepněte na „Wireless update“ znovu a opět zkontrolujte aktualizace. Najděte novou verzi: OUKITEL_U7_Plus_V0.9_20170112, což je update na Android 7.0. Před stažením této aktualizace se ujistěte, že máte na SD kartě dostatek místa, minimálně 16 GB, případně SD kartu vložte a nastavte jako „použít jako přenosné úložiště“ a také zkontrolujte, zda máte telefon dostatečně nabitý, a to na více než 30%. Aktualizace na Android Nougat je příliš velká, proto je nutno použít SD kartu a mít telefon dostatečně nabitý. Po instalaci updatu můžete SD kart buď vyjmout nebo vymazat. Instalace trvá déle než hodinu.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.