Poradna Oukitel K6000 Pro

Autor: | Vloženo: 16.06.2017 000 06:22 | Témata: Poradna Oukitel K6000 Pro

Kvalita tel. hovorov

aku to ma prosim kvalitu hovoru ? je pocut a rozumiet druhu stranu dostatocne ? pocuje druha strana zrozumitelne a dostatocne mna ? aby to neznelo kovovo a ako zo zahrobia. aj ked je to hlasne volanie na reproduktor ? dik

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    16. června 2017

    Neriesil by som to - tento telefon by som nebral, pozrel by som sa v danej cene inde. :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (9)
  • Jakub Michálek

    Jakub Michálek

    16. června 2017

    Tady toho dementa nahoře si nevšímej, ten si tady musí zvýšit svoje ego tím, jak těm telefonům strašně rozumí a vytahuje tady ten svůj Jebaomi, Shitsung, Chujawej a další velmi "levné" značky, ale že by se tady těch svých debilních komentářů zdržel a nebo podal konkrétní odpověď na konkrétní otázku, to ne.

    Telefon sám vlastním a kvalita hovorů je naprosto v pořádku, hlasitost je velmi dobrá a stejně tak ani druhá strana si nestěžovala.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne (6)
    • Anonymní uživatel

      16. června 2017 - Anonymní uživatel

      Ja svoje ego zvysovat fakt nemusim, moje ego je na najvyssej moznej urovni. :) Keby som si ho uz zvysovat mal, tak rozhodne nie v tejto poradni. Sadnem do auta a idem sa bavit na letisko, tam si mozem ego zvysit ucinnejsie. :) Ja na tejto stranke radim preto, aby boli zadavatelia spokojni. Zatial sa na mnou doporuceny mobil stazoval len jeden clovek, nikto iny... :)


    • Jakub Michálek

      16. června 2017 - Jakub Michálek

      Nemusíš za každou cenu odpovídat, já o tvoji reakci opravdu nestojím.


    • Anonymní uživatel

      16. června 2017 - Anonymní uživatel

      Nemozem sa branit? :)


    • Radil

      16. června 2017 - Radil

      Poslední dobou o tvoje odborné rady nikdo nestojí.
      Už tě všichni prohlédli, experte


    • Anonymní uživatel

      16. června 2017 - Anonymní uživatel

      V poslednej dobe prislo zopar tem, kde o moju radu zadvatel nestoji - s rovnakym stylom pisania, s rovnakymi gramatickymi chybami, stavim, sa, ze aj z rovnakych IP adries. Divne zhody nahod. :)


    • Jarek

      16. června 2017 - Jarek

      Je také zajímavé, že jsou tady neustále stejné dotazy se stejnými chybami, kde se naparuješ nad Xiaomi telefonama.

      Ale to už jistě divné neni, že :)


    • Anonymní uživatel

      16. června 2017 - Anonymní uživatel

      Nech sa paci, mozes napisat administratorom stranky a overit si, ci ich pisem ja. Nic ti v tom nebrani. :)


    • Anonymní uživatel

      16. června 2017 - Anonymní uživatel

      Navyse, len tak mimochodom, po cesky by som rozhodne nepisal, kedze cestinu neovladam tak, aby som pisal bez gramatickych chyb. U mna musi byt prejav tip top, ziadne chyby sebe samemu neodpustam...


    • Jakub Michálek

      17. června 2017 - Jakub Michálek

      Souhlasím s tím, že o jeho rady stojí tak maximálně ti, kteří tomu prd rozumí, ti, co si umí dát dvě a dvě dohromady, ho pošlou někam. V jedné ze svých recenzí na ten svůj Jebaomi, ze kterého je tak posraný, dokonce napsal, ať nikdo neposlouchá neregistrované členy v poradně, ať všichni poslouchají jenom jeho dementní rady.


    • Anonymní uživatel

      17. června 2017 - Anonymní uživatel

      Fuha, tak to tu potom bude obrovske mnozstvo ludi, co fakt nicomu nerozumeju, pretoze som za autora najlepsich odpovedi oznacovany najcastejsie prave ja. (Nie, to nie je narcizmus, je to nepopieratelny fakt.)
      Nevkladaj mi do ust nieco, co som nepovedall! Napisal som TROLOV, nie CLENOV a to je fakt obrovsky rozdiel. Pod pojmom trol rozumiem Karla, Martina a podobne osoby, ktore velmi radi zhadzuju Xiaomi, no na svoje tvrdenia nemaju ziadne dokazy. (Opat nepopieratelna vec. Ak chces, poslem ti sem linky na tucet tem, kde som ich vyzyval na predlozenie dokazov k ich tvrdeniam - ani raz mi nebolo vyhovene, iba sa tvarili, ze dana tema neexistuje, nereagovali uz na ziaden prispevok a pred ostatnymi zadavatelmi sa tvarili ako svati. Vsak sa nic nestalo...) A inac, neviem, ci mas nejake problemy s citanim. Kde tam vidis, vetu, v ktorej pisem, aby niekto pocuval iba moje rady?


    • Jakub Michálek

      17. června 2017 - Jakub Michálek

      No, poslední dobou už to s těmi tvými nejlepšími odpověďmi zase tak skvělé není, co tě někde vidím, okamžitě tam máš mínusy, dobře ti tak. A to že jsi nenapsal "členov" ale "trolov"? Mezi tím snad není rozdíl, ne? Ty všechny považuješ za troly, jenom ty jsi nejlepší, ty rozumíš všem telefonům.


    • Jarek

      17. června 2017 - Jarek

      V tom máš recht.
      U Matta je troll každý, kdo napíše jiný názor. U všeho a vždy.
      A to aby nepodlouchali neregistrované máš pravdu, častý trik našeho experta.
      Když ho někdo upozorní na nesmysl, tak dělá ze sebe jen blba, což mimochodem dělá často :D Je to prostě slovenský pako čuňas


    • Anonymní uživatel

      17. června 2017 - Anonymní uživatel

      Len tak, pre srandu kralikov, som teraz roztvoril sekciu uzavretych otazok. Pozrel som si jedine prvu, najaktualnejsiu stranu. Na jednej stranke sa nachadza tych otazok 20, v 15-ich z nich som za autora najlepsej odpovede oznaceny ja. Myslim si, celkom slusne. :) (100%-na uspesnost nie je mozna v nijakom pripade, kedze tu nie som 24 hodin denne, sem tam ma niekto "obehne", sem tam narazim na zlu specifikaciu a v odpovedi sa seknem a pod.)
      Co sa tyka minusiek, nema to ziadnu vypovednu hodnotu. Len co napisem nejaku odpoved, ozve sa jeden z tych uzasnych, dokonalych a neomylnych neregistrovanych poradcov, co za toho dva a pol dna, co som tu nebol, necekol ani pol slova, a co tam nevidiet okrem nejakej stupidnej reakcie, v ktorej je hodnotena moja inteligencia? No co? Hadaj? 9 minusiek. :) Raz som dokonca nasiel na jednom mojom prispevku 24 minusiek. Podotykam, ze ten prispevok bol oznaceny ako najlepsia odpoved. :) Tolko k vypovednej hodnote minusiek... (Navyse... Nech napisem cokolvek, mozem zadavatelovi doniest aj modre z neba, budem tam mat minuska, pretoze su tu poniektore nemenovane osoby, ktore so mnou maju problem. (Ked niekto iny zadavatelovi napise, ze naco zadava otazku sestkrat, ma 7 plusiek, ked to urobim ja, hadka na jednu A4-ku...))
      Ja rozhodne nie som najlepsi. Neviem, kolkokrat to mam este opakovat. Ja som len fanusik, radim tu cisto len z nudy a pre dobry pocit. Existuju ovela vacsi experti ako ja. Ja sa len snazim v prospech zadavatela zurocit moje skusenosti s rozmanitymi telefonmi.


    • Anonymní uživatel

      17. června 2017 - Anonymní uživatel

      Ja nemam ziaden problem s tym, ze niekto napise iny nazor, na velmi vela cudzich nazorov nereagujem. Na tejto stranke je ale milym zvykom, ze sa v nazore sklonuje moje meno a to v nie velmi lichotivych suvislostiach. Musis byt debil, ak nieco taketo napises a necakas moju reakciu. Som ostrielany podnikatel, vsetko som si vybojoval, nemam absolutne ziadny problem pohadat sa s nejakym bezvyznamnym trolom z Heureky, co strieda nicknamey castejsie ako ponozky, ked o mne tvrdi hovadiny. U niektorych osob je milym zvykom aj to, ze do temy taha Xiaomi, hoci to nema s prejednavanou otazkou nic spolocne. Zas nemozem povedat na cloveka, ktory neocakava reakciu na to, ked do poradne pri Samsungu napise, ze pri Xiaomi su dane poruchy bezne, nic ine, ako slovicko debil. Kazdopadne je ale iste to, ze dane nazory sluzia cisto len ako provokacia mojej osoby. Ja si to plne uvedomujem, no nemam problem pohadat sa s niekym pri obrane mojho nazoru, obzvlast, ked dana hadka moze byt prospesna pre zadavatela.
      Ked ma niekto upozorni na nezmysel, hodim sem odkaz na stranku, z ktorej som to cerpal a aj ospravedlnenie, ak si to situacia vyzaduje. Ja s tym nemam problem, mozem vam sem hodit par linkov.


    • Tom

      21. července 2017 - Tom

      Mám pro Vás jednu radu. Sejděte se na skutečném místě na kterém se domluvíte a dejte si do držky. Pak si poplácejte po zádech a zajděte si na pivo. Tam si vyříkáte konkrétní Vaše pravdy či nepravdy. Tak to vždycky fungovalo nejlépe. :D


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.