Poradna Oukitel K10000

Autor: | Vloženo: 20.09.2016 000 12:25 | Témata: Poradna Oukitel K10000

Podpora microSD

Má sdílený slot pro SIM a microSD? Jakou max. velikost microSD lze použít?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    24. září 2016

    Áno, je to hybridný Dual SIM. :) Maximálna veľkosť Micro SD karty je 32 GB.

    Podľa mňa idú za túto cenu zohnať aj lepšie telefóny. Toto má dosť nízky výkon, ktorý už o rok nemusí stačiť.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (9)
    • Petr

      15. listopadu 2016 - Petr

      Odborníku Matoo, ty jseš nějakej divnej rádoby odborník-amatér maxímálně. Napsat o mobilu takový nesmysl co jsi tady vyplodil ty, tak nevím. Tento mobil není cenově nijak drahý vůči funkcím a výbavě co má: baterie 10.000 mAh, displej 5,5-palce a Dual Sim třeba.


    • Anonymní uživatel

      15. listopadu 2016 - Anonymní uživatel

      Peter, vidno, ze o telefonoch nevies nic. Pytat si pat tisic za low-end je velmi prehnane. Ten 5.5 palcovy displej ponuka kazdy druhy telefon v tejto cenovej kategorii. MTK 6735P v telefone za 5000 je skor zly vtip, nie dobra volba. Je to procesor, ktory ma minimalny vykon, ktory je zrovnatelny s mobilmi za dve tisicky. Dual SIM ma drviva vacsina mobilov v tejto cene, kym nieco napises, aspon si to over...
      A s tou bateriou sa tiez nieje velmi co chvalit. Ano, ma sice kapacitu 10000 mAh, podla recenzii dava 7 hodin SOT, lenze moj telefon so 4000 mAh bateriou a trojnasobnym vykonom dava 5.5 hodiny SOT. Xiaomi Redmi 3 so 4000 mAh bateriou a vyssim vykonom dava 6 hodin SOT, Huawei P9 Lite s 3000 mAh bateriou dava 4.5 hodiny SOT... Takze s tou bateriou sa fakt nieje co chvalit, je to skor k placu, ze telefon, ktory ma vyse dvojnasobne mensiu kapacitu baterie dava len o hodinu SOT menej...


    • Anonym

      20. ledna 2017 - Anonym

      Milý Matoo, spíš ty o telefonech nic nevíš, tomuhle se opravdu neříká low-end, jak by se potom mělo mluvit o slavném Chujawei? Navíc srovnávat tento telefon s Chujawejem je opravdu ubohé, když pominu výbavu telefonu, tak tento po pádu na zem alespoň něco vydrží, kdežto Chujawei je po jednom pádu na zem na kusy.

      Evidentě si ale připadáš jako odborník, tak ti to nebudu kazit. Pokud se ale pletu, můžeš mi najít něco v podobné cenové kategorii s lepší výbavou ;-) .


    • Anonymní uživatel

      20. ledna 2017 - Anonymní uživatel

      Je to low-end, takyto vykon poskytuje Samsung Galaxy S3, ma procesor s ozaj trapnym vykonom, za tuto cenu zozenies uz aj stvorkrat vykonnejsie telefony ako toto. Fotoaparat telefonu je podla recenzii hodnoteny ako skutocne podpriemerny. Za tuto cenu mas ovela, ovela lepsie telefony ako tento srot, ktore maju aspon poriadnu podporu a paradne parametre. ;) Takyto vykon ti poskytnu telefony za 2500 korun.
      Ten Huawei ma vyse dvojnasobny vykon, podstatne lepsi fotoaparat, ovela lepsi displej, paradny system, ktory bude este dost dlho podporovany.
      Je ubohe skor to, ze sa chytaa len jedneho mojho prikladu.

      Mobily su len moje hobby, odbornik som skor na auta, ktoryn sa venujem, ale diky, nieco nove som sa o sebe dozvedel. ;)
      Ako chces, nech sa paci...
      Xiaomi Redmi 3S Prime - ma sice o 6000 mAh mensiu bateriu, no vdaka podstatne lepsie optimalizovanemu systemu ma len mierne nizsiu vydrz baterie. Ma ale dvojnasobny vykon, lepsi fotoaparat, displej, citacku a poriadnu podporu.
      Asus Zenfone 3 Max - lepsi fotoaparat, vykon...
      Xiaomi Redmi 4 Pro - trojnasobny vykon, podstatne lepsi displej, lepsie spracovanie, ovela lepsia podpora, lepsi fotoaparat, ma citacku...
      Redmi Note 3 Pro - stvornasobny vykon, podstatne lepsi displej, spracovanie, fotoaparat, podpora, ma citacku, je poriadne odolny a ma velmi podobnu vydrz ako Oukitel.
      Kukni sa aj na Lenovo P1 a na Lenovo K6 Power.
      Vsetky tieto telefony su vybavou niekde uplne inde.

      P.S. podpisuj sa, je to ubohe, ze prispievas ako Anonym. ;)


    • Jakub

      21. ledna 2017 - Jakub

      Nech sa páčí, sice nevím, k čemu ti bude moje jméno, ale prosím...

      Podle recenzí, podle recenzí, je skutečně velmi zábavné, jak všechno kritizuješ podle recenzí, u kterých nevíš, nakolik je to pravda a nakolik ne, navíc, v recenzích nikde nevidím, že by někdo psal, že je fotoaparát " skutečně podprůměrný".

      Navíc, pokud se podívaš na nejrůznější Ebaye, Aliespressa a Alibabky, uvidíš tam tento telefon minimálně o tisícovku levnější, a za tuto cenu už nic lepšího neseženeš (i když, ty vlastně jo). A co se týče servisu, přes Ebay jim to stačí poslat zpátky, rozhodně to není o nic složitější. Potom mě už jedině napadá, že máš proti značce OUKITEL značnou nenávist.

      Ano, kouknul jsem se, když jsem si na Vánoce vybíral telefon, dokonce jsem o Leninovu uvažoval, ale nakonec mám OUKITEL K6000 Pro, který je rychlý, výkonný (pro tebe pomalý, nevýkonný) a hlavně nemá problém s komunikací s mýma hodinkama, což se někdy o Huawei a Xiaomi říct nedá.


    • Anonymní uživatel

      21. ledna 2017 - Anonymní uživatel

      Ide tu o to, že podaktorí používatelia tu odpovedajú pod viacerými menami ako tajný agent KGB. ;)

      Keď niečo tvrdí kopa recenzii, tak to asi až taká nepravda nebude. :) Výsledky z AnTuTu navyše nie sú subjektívne pojmy, ale jedná sa o čistý výkon zariadenia, to sa spochybniť nedá. Kukol som si niekoľko desiatok fotografii vytvorených týmto telefónom, taktiež som ich porovnal so zábermi vytvorenými starým Samsungom Galaxy Trend Plus, ktorý som doma vyhrabal. Fotografie sú zhruba na rovnakej úrovni (samozrejme, fotografie z oboch telefónov som si prezeral na počítači), čo je dosť smutné, keďže Trend Plus je 3 roky starý low.-end.

      Na Ebayi a AliExpresse sú lacnejšie aj všetky mnou vymenované alternatívy, takže sa konkurencia nemení, za rovnakú cenu teda zoženiem podstatne lepšie telefóny ako toto - telefóny, ktoré majú podobnú výdrž, aj keď majú podstatne menšiu batériu, mobily, ktoré majú podstatne vyšší výkon, lepšie fotoaparáty, displeje, podporu a tak ďalej, myslím, že ďalej to už nemusím menovať, lebo si už pripadám ako opakovací papagáj. :) Proti značke Oukitel absolútne nič nemám, Oukitel vytvoril aj niekoľko telefónov, ktoré považujem za celkom vydarené (napr. U15 Pro, lacné U7 Plus, U20 Plus...), lenže som zástancom názoru, že keď mám investovať do telefónu (alebo do počítača, auta, skrátka hocičoho iného...), chcem za tú sumu dostať absolútne maximum a nie komponenty hodné dvojnásobne lacnejšieho modelu...

      Ja osobne som mimoriadne náročný používateľ, telefón používam veľmi často, používam ho aj na prácu, aj na zábavu a aj na interakciu s priateľmi, s ktorými v tej danej chvíli nemôžem byť. Na to, aby mi telefón vyhovoval musí byť osadený špičkovými komponentami, no uvedomujem si, že nie každý kladie na telefón rovnaké nároky ako ja a dokážem sa vcítiť do kože iného človeka a poskytnúť mu telefón, ktorý bude úplne splňovať jeho požiadavky. Aj v cenovej kategórii K6000 Pro sa nachádzajú podstatne lepšie vybavené modely, ktoré majú tiež napriek menšej batérii rovnakú výdrž.
      Netuším, čo to máš za hodinky, mne ani mojim blízkym komunikujú Huaweie a Xiaomi s inou elektronikou a autami rôznych značiek bez nejakých peripetii...


    • Anonymní uživatel

      21. ledna 2017 - Anonymní uživatel

      Ty musíš mít hrozně nudné život, že ho trávíš tady a vytváříš takové žvásty :)))


    • Anonymní uživatel

      21. ledna 2017 - Anonymní uživatel

      Snažím sa žiť naplno, ale teraz fakt nemám čo robiť. V sobotu večer veľmi biznis neriešim, vonku je zima, tam sa asi tiež veľmi nezabavím a potom, čo som včera videl smrteľnú nehodu, nemám náladu ísť si ani zajazdiť, tak sa aspoň snažím niekomu pomôcť. ;) Myslím, že to, že možno niekomu poradím má väčšiu úžitkovú nehodu ako keby som len tak čumel na nejaký blbý program v telke.

      Ako vidím, ty na tom tiež nie si oveľa lepšie... :) Buď si prehliadaš moje najnovšie odpovede alebo si takým fanúšikom Oukitelu, že sa pozeráš aj do 4 mesiace starých tém. :))


    • Anonymní uživatel

      21. ledna 2017 - Anonymní uživatel

      *užitočnú


    • Jakub

      21. ledna 2017 - Jakub

      Nemusíš dělat opakovacího papouška, k tomu tě opravdu nenutím :-) . Jako nevím, jak píšeš o MTK6735, že to je procesor s minimálním výkonem, K6000 Pro ho má taky - telefon jede svižně, ani jednou se nekousnul a to je pro mně známka, že žádný lepší procesor nepotřebuji.

      Pro mně je prostě Oukitel známka toho, že to jde s dobrými parametry a za slušnou cenu, občas, když se podívám na některé výrobce, mám pocit, že s nastavením ceny spadli z višně. Navíc, kolik je dnes telefonů, které jsou kromě displeje celé z kovu?
      Alespoň ten telefon něco vydrží, že pokud spadne na roh, tak displej není na kusy, což je u plasťáků a skleňáků nemožné.

      Ale hádat se s tebou nebudu, každý máme jiné požadavky. S tím, že telefon za 5k musí mít nový procesor, nový chipset, s tím nesouhlasím, ale budiž. Diskuze s tebou je jako kdyby se paranoidní a normální člověk bavili o Windows 10, jestli špěhují nebo ne. Paranoidnímu člověku prostě nevystvětlíš, že to odesílá telemetrická data a v podstatě mu ani nevysvětlíš, co to jsou to telemetrická data, on si prostě pořád bude myslet, že to je něco špatného.

      PS: Hodinky jsou Garmin vívoactive Optic a druhé Moto 360.


    • Anonymní uživatel

      21. ledna 2017 - Anonymní uživatel

      Eh, ty si pletieš dva procesory. :)) Áno, K10000 poháňa MTK 6735(P), no K6000 Pro poháňa MTK 6753 a to je dosť výrazný rozdiel. MTK 6753 je o dosť výkonnejší ako 6735P. 6735P je nedostačujúci už aj v dnešnej dobe, 6753-ka ešte stále menej náročným ľuďom dostačuje. (ak mi neveríš, kukni si zopár špecifikácii, tam sa tvrdí toto isté :))

      Mnou navrhované alternatívy tiež nie sú žiadne "krehotinky", ako som už písal vyššie, jeden z nich dokonca používam - veľakrát mi spadol na zem, raz pri vystupovaní z auta priamo na obrubník, raz sa mi vyšmykol tak nešťastne, že narazil do radiátora (prednou stranou) a displej je stále celý a má len tri malé škrabančeky. Dnes je už drvivá väčšina telefónov z hliníka a sú trošku sublitímnejšie (výrobcovia už našťastie pochopili, že hrúbka nieje všetko...) a už aj niečo vydržia. ;) Plasťáky snáď vyrába už len Samsung (rada J) a zopár čínskych výrobcov, to je všetko. (ak nerátam tie no-name vraky z Ali, tých je z plastu ešte habadej)

      Riadím sa heslom "Chcem, aby to aj niečo vydržalo." Áno, lacnejšie MTK stále stačia, no čo bude o rok a pol-dva roky? Vtedy si budem vyčítať, že telefón, ktorý by mi ešte v iných ohľadoch stačil, mi už vďaka nevýkonnému chipsetu nedostačuje. Toto isté rozmýšľanie mám aj pri autách - preferujem veľkoobjemové agregáty, ktoré vydržia večnosť, nie tieto TSI sračky, kde motor o objeme motoru z vysávača dáva výkon 150 koní. Áno, je to síce zlaté, ale čo z toho, keď to do piatich rokov skape?


    • Umissavykefovatodzadudoriti?

      22. ledna 2017 - Umissavykefovatodzadudoriti?

      A máš v tom Tvém velkoobjemovém supersportu kožené sedačky a na sobě mocné kožené slipy ?


    • Anonymní uživatel

      22. ledna 2017 - Anonymní uživatel

      Supersporty su mimoroadne neprakticke, zijem v mensom meste, tam by podvozok neprezil. ;)


    • Umissavykefovatodzadudoriti?

      22. ledna 2017 - Umissavykefovatodzadudoriti?

      Ale i v Bratislavě máte občas nějaký kousek rovné silnice, ne?


    • Anonymní uživatel

      22. ledna 2017 - Anonymní uživatel

      Ano, je, to nepopieram, no s "obycajnym" autom s velkym vykonom si tam aj tak poradim lepsie. Na tychto cestach je to so supersportom len trapenie. ;)

      Moja rada - ak si chces uzit aj na nasich cestach, kup si Octaviu RS, Audi RS6, Mercedes S63 alebo nieco podobne, co ma trosku makksi podvozok. (Resp. silny americky pick-up ako F-150 Raptor, RAM 1500 Hemi - vlastna skusenost)


    • Umissavykefovatodzadudoriti?

      23. ledna 2017 - Umissavykefovatodzadudoriti?

      Moc Ti děkuji za radu, já bláhový doposud jezdil Veyronem (vlastní zkušenost). Občas se mi při sjíždění z obrubníku ozval odspodu divný zvuk, ale neuměl jsem si to vysvětlit. Jdu si tě hned přidat do přátel.


    • Anonymní uživatel

      23. ledna 2017 - Anonymní uživatel

      Mas za co. ;)

      P.S. kup si aj nieco s vyssim podvozkom, vsetci ludia, ktorych poznam a maju nejaky supersport (F458, F430, Aventador...) resp. hypersport (jedno z dvoch Porsche 918 na Slovensku) maju aj nieco na bezne jazdenie (Panamera, Bentley Continental, G500 4x4²). To si uz ale isto nejako poriesil, ze? :)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.