Poradna Nokia N97 Mini

Autor: | Vloženo: 08.09.2010 000 13:07 | Témata: Poradna Nokia N97 Mini

MOTOROLA MILESTONE nebo NOKIA N97 MINI ??

cena je srovnatelná ale zaslechl jsem tady že milestone je uvnitř mnohem chytřejší a lépe vybavený, software a tak ...

Ktery byste mi doporucili a proc ? Dekuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    9. září 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Po shlednuti nekolika aktualnich testu a recenzi nemohu udelat nic jineho nez souhlasit s Jirkou a za sve predesle tvrzeni se omlouvam.
    Motorola je vzhledem k cene malinko nekde jinde a je asi jedni z nejlepsich telefonu s HW klavesnici.
    Na recenzich se mi moc nezdaji vysledne fotky. Zrejme v tom malicko na danou nokii ztraci, protoze vysledne fotky ktere jsem videl z N97 jsou lepsi.
    Motorola ma zase navrch ve hrach...
    Tim se to prednost N97 maze. Ackoli obe veci nejsou pro me u MT nijak dulezite...
    Takze dejte na slova Jirky a jdete do Motoroly...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    9. září 2010

    Ja slysel Milestone ze je to propadak jako blazen... Pomale reakce,.... Netrpelive se ceka na novy tip, ktery snad bude lepsi...
    Jinak si myslim ze n97mini ja naprosto luxusni a spickove vybaveny telefon.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (4)
    • MarkTSB

      9. září 2010 - MarkTSB

      Bany ? .. to myslite vazne ? ... rikate neco uplne jineho nez jaka je realita, prosim zkuste si ten milestone skutecne vzit do ruky nebo proste jen nešiřte uplně nemistne bludy dik :-)


    • MarkTSB

      9. září 2010 - MarkTSB

      uz uz jsem vas mel za odbornika, ale tohle je fakt přeschlap :-) ... vykon milestonu je rozhodne mnohem vyssi nez vykon n97 mini ( ma dokonce 3d akcelerator a jedou na nem hry ve vyssich detailech nez na htc desire jehoz akcelerator neni tak dobry)

      je vybaveny nejnovejsi verzi androida, a procesorem na 750MHz ... nokia se s prominutim muze jit zahrabat, to myslim vazne :-) mel jsem v ruce oba telefony (prekvapive vicekrat ten horsi n97, asi je to tim ze lide hloupnou) ale je uplne jasne ze milestone ma po vsech strankach navrch a daleko lepe se ovlada nez n97.


    • Anonymní uživatel

      9. září 2010 - Anonymní uživatel

      Milestone jsem v ruce sice nemel, ale skutecne jsem to o nem cetl... Pokud to tak neni tak se omlouvam... Ve sve odpovedi jsem psal vyslovne ze jsem slysel... Myslim ze to bylo v mobilitach nebo na mobilmanii.. Nevim presne...
      N97 se dle meho ovlada naprosto pohodove... Pokud jde o hry tak tomu neprikladam zadnou dulezitost... Neni to vec pro me nijak podstatna...
      Pokud jde o procesor tak mam za to ze ma 600mhz... A android je v nem 2.0 Pokud tomu neni tak tak se opet omlouvam a budu muset nekde dostudovat udaje o tomto telefonu.
      Android 2.1 uz bude asi po upgradu to je fakt a upgrade urcite uz bude... Zrejme to bylo starsi hodnoceni...
      No zpet k proc. i kdyby mel 600 je to vice nez ma n97 v tom naprosto souhasim... Ovsem zastaralost symbianu si vyssi vykon ani nevyzaduje... Je to jasne videt i na N8... Je to naprosta novinka a procesor se stale nepriblizil 1ghz...
      Ja mel N97 a to byla opravdu bida a utrpeni... N97 mini ma dobry kamarad a je o poznani lepsi...
      Kazdopadne pokud mam milne info o milestone omlouvam se


    • MarkTSB

      9. září 2010 - MarkTSB

      nejlepe asi udelate kdyz si prectete recenze na Milestone od samotnych uzivatelu zde https://mobilni-telefony.heureka.cz... (+ video recenze)


    • MarkTSB

      9. září 2010 - MarkTSB

      ale pravdou je, ze milestone ma k propadaku velmi daleko ... v usa je to nejprodavanejsi telefon (tam se jmenuje DROID ale je to ten samy telefon) ... prodava se dokonce lepe nez se prodaval iphone coz je megalomansky uspech, tenhle MILESTONE/DROID ma lvi podil na uspechu cele platformy android.


    • Anonymní uživatel

      9. září 2010 - Anonymní uživatel

      V poradku... chyba na me strane...


    • Anonymní uživatel

      9. září 2010 - Anonymní uživatel

      Nyni me postihla silna horecka, po prechodu z iPhone ke Galaxy S...
      Az me to prejde, nazbiram info o Milestone...
      V predesle dobe jsem znacce Motorola nevenoval skoro zadnou pozornost...


    • MarkTSB

      9. září 2010 - MarkTSB

      ano to je pravda motorola nebyla zajimava predtim nez ohlasila ze veskere sve mobilni portfolio presouva na android platformu. V ten moment doslo k vyraznemu kvalitativnimu zlomu protoze hardware motorola umi, oni pouze nemeli dostatecne dobry software a to ted dokazali timto krokem vyresit. Lezou z nich uz pomerne dost zajimave kousky...

      Motorola Milestone / Droid uz sice nepatri mezi hiend (galaxy S ho samozrejme strci do kapsy)
      nicmene motorola pokracuje, a vydava Motorola Milestone 2 ( v zahranici pod nazvem DROID X) ktery prinasi 1GHz procesor Texas Instruments ... da se rici ze se tedy motorola vzhopila a drzi se dokonce na špici.


    • MarkTSB

      9. září 2010 - MarkTSB

      Milestone 2 v zahranici pod vyjde tento mesic pod nazvem Motorola Droid 2 (Droid X je varianta bez hardwarove klavesnice, take velmi dobra). Kdo vi jak to bude za cas ... ale myslim ze ted si motorola zaslouzi zase trochu uznani :-) podle meho soudu :-)


  • MarkTSB

    MarkTSB

    9. září 2010

    pokud se zajimate o nazor cloveka ktery mel oba telefony v ruce a nesoudi pouze podle toho co kde pochybně zaslechl :-)) .. tak vam rikam ze je milestone VELMI ZNATELNE vyspelejsi telefon nez nokie n97 mini....

    zkusenost:
    - n97 mini jsem pouzival asi 3 tydny
    - milestone jsem pouzival neco malo pres tri mesice

    zaver:
    - milestone ma vyspelejsi software a operacni system
    - diky tomu se lepe ovlada a take diky vsem tem aplikacim na android marketu (120 tisic ? nebo uz vic ?) ma skoro neomezene moznosti.
    - hardwarove je to velmi vyspely kus hardwaru, cca 700MHz procesor je velmi rychly a doplnuje ho vnitrni akcelerator 3d grafiky diky kteremu je milestone skutecny skvost ... zvlada plynule rolovat i globem GOOGLE EARTH, to samozrejme n97 nedokaze ani nahodou.
    - ostatne uz ze samotneho uzivatelskeho rozhrani ktere je z plne ruznych plynylych efektu je patrne ze je to jina vykonostni trida nez n97 na ktere se efektu nedockate zadneho protoze n97 je rada ze vubec zvladne prekreslit obrazovku.
    - ovladani n97 vychazi ze stareho konceptu , je patrne ze do nokie nedorazil ani jeden iphone aby se inspirovali tim jak se ma dnesni telefon pohodlne ovladat, tohle milestone zvlada mnohem lepe, rekl bych dokonce ze uzivatelske rozhranni milestonu je i o neco vyspelejsi nez rozhranni iphonu a to uz je co rict :-)

    moje rada je jasna, kdybych vybiral mezi milestonem a n97 .. tak n97 nema ani nejmensi sanci v tomto vyberu uspet.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne
  • MarkTSB

    MarkTSB

    9. září 2010

    kdepak nokia n97 min neni pro milestone zadny souper, jediny telefon ze staje firmy nokia, ktery se muze milestonu rovnat je Nokia N900, ... ale n97 mini ani zdaleka ne. kdyz dam milestone a n97mini vedle sebe, jako bych vedle sebe polozil 2000 korun a dvacku ... jen s tím rozdílem ze je mohu mít za stejnou cenu :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.