Poradna Nokia N97 Mini

Autor: | Vloženo: 25.06.2013 000 22:49 | Témata: Poradna Nokia N97 Mini

Zvolte připojení

Dobrý den,
pár dní po tom co jsem dostala mobil, pohrála jsem si s nastavením.. nevím jestil jsem to udělala tenkrát já nebo už to tak bylo ale na mobilu mi pravidelně vyskakuje "Zvolte připojení:" většinou tam jsou jakýsi tři možnosti, první je je web a ten zbytek si ted nějak nevybavuju a to okýnko se mi zrovna nezobrazuje, každopádně to je pěkně otravné.. vyskakuje mi když třeba koukám na film a tak, proto se na Vás obracím, nevíte jak toto okénko "vypnout"? Zkoušela jsem vypnout automatické připojování a vyhledávání wi-fi ale nepomohlo to..
také bych se ještě chtěla zeptat jestli nevíte jak zjistit heslo wi-fi na které už jsem byla připojená. Heslo si mobil zapamatoval a ted mě automaticky připojuje, potřebovala bych heslo ale zapomněla jsem ho a potřebovala bych ho zjistit z toho mobilu ale nevím jak.. :D děkuju moc za odpoveď ! :)

  • Karel

    Karel

    27. června 2013

    Tak že to shrnem vyskakuje vám zvolte připojení
    1 - Hledat Wlan
    2 - Internet
    3 - Služby Wap
    Dělá vám to každý den v nákých intervalech třeba v 15ti minutovém nebo jiném - pak je nejspíše nastavená e-mailová schránka a chtěla by přenastavit.

    Může to také dělat dělat skype nebo také facebook pokud je používáte.

    Nejlépe se to zjistí když zvolíte nějaké přípojení, třeba pokud jste doma a máte wifi tak přesní a zobrazí se program který to spouští.

    Automatické připojování a vyhledávání wifi stím nemá nic společného akorát to že když jeto zaplé tak to má vjetší spotřebu baterie.

    Heslo se z mobilu nedá zjistit, heslo se zadává vždy jen jednou a pak už se wifi pokud ste v její blízkosti připojí už bez zadávíní hesla pomocí bodu 2.

    Pokud jste někde v hotelu, nákupním centru kde je wifi free tak tomu slouží bod 1 hledat wlan

    Bod 3 je internet poskytovaný vaším operátorem a je placený

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.