Poradna Nokia N9 16GB

Autor: | Vloženo: 06.04.2013 000 17:10 | Témata: Poradna Nokia N9 16GB

Příchozí hovor

Prosím o pomoc, všechna vyzvánění mé N9 fungují (budík sms,přehrávání hudby...), ale nefunguje vyzvánění příchozího hovoru. N9 mám už delší dobu a žádný problém nikdy nebyl. Aktualizace jsou ok...nevím si rady...už jsem vše kontrolovala snad stokrát:-( Nemá někdo podobnou zkušenost?Pomohla by aktualizace softwaru?Předem díky.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    8. dubna 2013

    Ahoj, zkus na forech, kde se probírají tyto problémy. Josie, pro jistotu ještě překontroluj všechna nastavení v Profilech, pak jakou písničku použiješ (její kodek), nemusí ji N9 podporovat (změň) zvonění, podívej se, jestli nemáš povoleny systémové zvuky, ale vyzváněcí zakázány a pod. V ostatním, pokud nepomůže, jen forum, případně pár rad je i na Podpoře pro Nokie (http://www.nokia.com... ----- tady se pokus najít N9 (předtím tam byla).
    Pokud na té Podpoře najdeš N9, tak tam je vždy uvedena i poslední OFICIÁLNÍ Aktualizace = verze OS MeeGo.
    ---úplně poslední zbývá přepnout na Vibrace, nebo návštěva značkového servisu, tak, jak je uveden v Záručním listě, případně zavolat a mobil odeslat. Tohle umí i e-shop ALZA, mají kamenný obchod v každém větším městě, tam se zeptej na podmínky odeslání do servisu - vše zařídí. Pozáruční servis opět u nich a přímo v prodejně se platí ve speciálním elektronickém terminále a to platební kartou.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      8. dubna 2013 - Anonymní uživatel

      http://www.nokia.com...


    • Josie

      8. dubna 2013 - Josie

      Ahoj,...vyzkoušela jsem vše a stále nic nepomohlo. Nastavení zkontrolováno několikrát. Při napojení k pc jsem provedla zálohu a přeinstalaci softwaru. Potom byly aktualizovány některé aplikace a vyzvánění příchozího hovoru je již funkční:-) děkuji moc za rady!


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.